Anamaria Prodan, povestiri despre o parte importantă din viața ei:

Anamaria Prodan s-a deschis și a vorbit, pentru prima dată, despre o perioadă importantă din viața ei, și anume copilăria.

Fiind invitată în cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a vorbit despre copilăria ei, la Dăbuleni, pe care a petrecut-o împreună cu bunicii ei.

„Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni cât voiai. Alergam de dimineața până noaptea prin sat. Veneam acasă, mă băt.ea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat.

Până la 7 ani nu am știut Bucureștiul.

Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată la Paște, dacă îmi erau bune”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan a mărturisit, acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, că este un bărbat pe care îl place în viața ei care îi place, nu este român, și o respectă atât de mult pe impresară încât este dispus să aștepte finalizarea divorțului înainte de a concretiza, împreună, o relație.

„Iubit oficial, ca să spun că sunt cuplată, nu! Sunt bărbați care-mi plac. Este un bărbat care-mi place în mod deosebit. mie îmi place puterea la un bărbat. Puterea la modul… nu m-a interesat niciodată ca bărbatul meu să aibă bani. Am avut eu intodeauna și am considerat că ce e al meu e al tuturor. Mie îmi plac bărbații foarte demni și mereu am spus că vreau ca atunci când intru cu bărbatul meu undeva toată lumea să facă liniște și să zică „Wow, a venit Prodanca cu bărbatul ei”.

Domnul despre care vorbesc nu este român. Eu am niște principii old fashion, eu până nu divorțez nu o să mă afișez niciodată cu cineva sau să spun vezi că-s gravidă cu nu știu care, vezi că m-am ascuns prin casă cu nu știu care, vezi că m-a prins lumea prin păduri cu bărbați. Asta tot de demnitate și de coloană vertebrală ține. Da, îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se termină divorțul. L-am rugat pe Laurențiu să divorțăm la notar de vreo 5-6 ori, iar în ultima perioadă nu dorește”, a mărturisit Anamaria Prodan, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.