Reacția primarului din Timișoara după ce Jador l-a acuzat de discriminare. Ce răspuns a primit de la Dominic Fritz

Ca urmare a scandalului în care e implicat Jador, referitor la concertul pe care trebuia să-l susțină la Filarmonica din Timișoara, acum primarul orașului îi dă replică. Ce răspuns i-a oferit Dominic Fritz cântărețului, după ce Jador l-a acuzat de discriminare.

Jador e foc și pară de supărare, asta după ce a anunțat pe rețelele de socializare că ar fi fost discriminat din cauza etniei de către Primăria din Timișoara și nu mai e lăsat să cânte pe scena Filarmonicii, acolo unde trebuia să susțină un concert de manele.

Cântărețul a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare unde i-a transmis primarului din Timișoara că e discriminat și că nu va mai cânta niciodată în orașul său.

Acum, Dominic Fritz a ținut să-i răspundă lui Jador și susține că artistul ar fi început deja să vândă bilete, deși nu avea aprobare să cânte pe scena Filarmonicii.

Totodată, primarul Timișoarei mărturisește că poate așa și-ar dori și el să joace fotbal pe un stadion imens din București, dar asta nu înseamnă că se poate.

„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract.

Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a spus primarul din Timișoara.

Jador mărturisește că și-a depășit condiția
Jador spune că deși e de altă etnie, a reușit să-și depășească condiția și să aibă studii, să termine o facultate și un master.

El mărturisește că e foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă și nu-i vine să creadă că a ajuns să fie discriminat în țara în care s-a născut și nu e lăsat să-și vadă de meseria sa și să bucure oamenii din Timișoara, care îl așteptau într-un număr mare.

„Mi-e foarte ruşine că sunt în situaţia asta, dar e foarte urât să fii discriminat. Am avut atâtea exemple. Am avut Holocaust. Avem un război între oameni care vorbesc aceeaşi limbă. Nu poate să îmi ia cineva dreptul la a cânta, dacă se lua de mine că sunt ţigan nu mă deranja.

Sunt ţigan, ăsta sunt eu. Dar eu am fost la şcoală, domnul primar. Faceţi Timişoara de râs. Nu voi mai veni să cânt la Timişoara deoarece am înţeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiţi că eu aş veni să cânt la Filarmonică“, zicea Jador.