Anunțul făcut acum de Zelenski face înconjurul lumii: „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor…”

Zelenski susține că Rusia va ataca țările din apropierea Ucrainei, dacă aceasta va fi cucerită. Răz.boiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi, după 50 de zile de la începerea atacurilor militare.

În acest context, Volodimir Zelenski a ieșit în spațiul public și a avertizat țările din apropierea Ucrainei. Acesta susține că România, Moldova și Polonia vor fi următoarele ținte ale liderului rus.

Răzb.oiul dintre Rusia și Ucraina continuă să provoace dezastre în țara atacată chiar și astăzi, la 50 de zile de la începerea atacurilor. În acest context, liderul statului afectat a lansat o nouă înregistrare video în cadrul căreia a tras un semnal de alarmă cu privire la țările din apropierea Ucrainei. El susține că Vladimir Putin va avea în plan invadarea acestora în viitorul apropiat.

Acesta a cerut, din nou, țărilor europene să ajute Ucraina în lupta cu Rusia. Iată ce a transmis liderul ucrainean!

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj public în cadrul căruia a tras un semnal de alarmă! Liderul ucrainean, vorbind în engleză, a subliniat faptul că țara sa a rămas în picioare mai mult timp decât își imagina Vladimir Putin. Mai mult decât atât, acesta a menționat faptul că, odată cu distrugerea Ucrainei, armata rusă se va îndrepta către statele vecine acesteia.

„Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte dacă libertatea Ucrainei va cădea’, a declarat el.

Ba mai mult decât atât, pentru a împiedica această operațiune extinsă, Volodimir Zelenski susține că Ucraina are nevoie de mai multe arme, pentru „a salva milioane de ucraineni, precum și milioane de europeni’, a mai spus el.

„Avem nevoie de artilerie grea, vehicule blindate, sisteme de apărare aeriană și avioane de luptă’, a declarat acesta.

Acesta a cerut, din nou, oamenilor din întreaga Europa să rămână uniți pentru Ucraina. El susține că țara sa merită sprijinul statelor vecine pentru a-l opri pe Vladimir Putin din a provoca victime.

„Libertatea trebuie să fie înarmată mai bine decât tirania. Țările occidentale au toate mijloacele pentru ca acest lucru să se întâmple. De ele depinde victoria finală asupra tiraniei și numărul de oameni salvați’, și-a încheiat el discursul.

Volodimir Zelenski este supărat pe Emmanuel Macron
Miercuri, 13 aprilie 2022, preşedintele Franței, Emmanuel Macron, a hotărât să nu utilizeze termenul „ge.nocid” folosit de omologul său american Joe Biden pentru a-l acuza pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru acţiunile armatei sale pe teritoriul Ucrainei.

„Aş spune că Rusia a declanşat unilateral un răz.boi brutal, că acum este stabilit că au fost comise crim.e de răz.boi de armata rusă şi că acum este necesar să-i găsim pe responsabili”, a declarat Emmanuel Macron.”Este o nebunie ceea ce se întâmplă, este incredibil de brutal (…) dar în acelaşi timp mă uit la fapte şi vreau să încerc cât mai mult posibil să pot opri acest război şi să reconstruim pacea, aşa că nu sunt sigur că escaladarea cuvintelor serveşte cauzei”, a continuat preşedintele francez, Emmanuel Macron.

După auzirea discursului, Volodimir Zelenski a menționat că este de-a dreptul dureros faptul că președintele francez nu a recunoscut că în țara pe care o conduce se produce un adevărat genoc.id.