A scăpat bicarbonat de sodiu pe covor din greșeală. Ce a descoperit când a vrut să șteargă:

O femeie a vărsat din greșeală bicarbonat de sodiu pe covor. Când a vrut să curețe locul, aceasta a făcut o descoperire complet neașteptată.

În general, bicarbonatul de sodiu nu lipsește din casele celor care sunt pasionați de gătit. Acesta este folosit mai ales la deserturi, dar mai are și numeroase alte înterbuințări și beneficii, unele descoperite din pură întâmplare.

Este și cazul unei femei care a vărsat din greșeală bicarbonat de sodiu pe covor. A folosit o cârpă umedă ca să șteargă, dar a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte.

O femeie a vărsat bicarbonat de sodiu pe covor și, când a vrut să șteargă, a făcut o descoperire neașteptată
Era zi oarecare atunci când o doamnă a scăpat din mână plicul de bicarbonat direct pe covor. Și fiindcă pudra albă s-a împrăștiat destul de mult, aceasta a folosit o cârpă umedă pentru a aduna pulberea și pentru a freca suprafața, ca s-o curețe. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a văzut că zona respectivă era mult mai deschisă la culoare, deci mai curată! Mai mult decât atât, nu doar mizeria a dispărut, ci și mirosurile neplăcute.

Potrivit specialiștilor în materie de trucuri pentru casă, bicarbonatul de sodiu este foarte bun la absorbit mirosurile neplăcute. Este Ieftin, ușor de procurat, natural și fără efecte adverse.

Trucul este foarte util mai ales pentru fumători, pentru cei care nu obișnuiesc să spele covoarele des, pentru cei care au copii mici sau animale de companie și nu numai. Vei scăpa rapid de petele și de mirosurile nedorite.

Bicarbonatul de sodiu folosește la numeroase alte lucruri din gospodărie, motiv pentru care nu trebuie să îți lipsească din casă. Turnat în vaza florilor, acesta acționează precum un conservant extrem de eficient și buchetul rezistă astfel mai multe zile. Amestecat cu un pahar de apă și băut, acesta înlătură disconfortul gastric și senzația de arsură, dar poate fi la fel de bine folosit pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din frigider, dacă lași pudra albă într-un vas descoperit, peste noapte, pe unul dintre rafturi.

De asemenea, mai poți folosi bicarbonatul de sodiu ca să lustruiești bijuteriile și obiectele din argint sau atunci când fierbi ouă, ca să previi spargerea cojilor.