Alina, amanta lui Putin, primele declarații! Ce s-a pregătit în Rusia: „Nu trebuie să uităm niciodată”

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca fiind amanta liderului Vladimir Putin. Se consideră că fosta gimnastă se implică foarte mult în organizare festivităților cu ocazia zilei de 9 mai, zi cu o mare însemnătate istorică pentru Rusia.

Tot în această dată, Vladimir Putin și-ar dori să celebrezeși victoria Rusiei in răz.boiul cu Ucraina.

Alina Kabaeva s-a făcut nevăzută o perioadă de când a izbucnit conflictul pe teritoriul statului ucrainean, însă fosta gimnastă a apărut recent în atenția publicului când a particpiat în cadrul unui festival organizat în Moscova și care, de altfel, îi poartă și numele, „Alina Festival”.

Alina Kabaeva a fost văzută în spațiul public alături de sute de copii. A purtat panglica Sfântului Gheorghe și a vorbit despre patriotism și despre sărbătoarea pe care rușii o sărbătoresc într-un mod din ce în ce mai fastuos de la an la an pe data de 9 mai.

„Vedeți, această temă, această poveste, nu merge doar în trecut. Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de răz.boi și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, a spus Alina Kabaeva la televiziunea din Rusia, potrivit ziare.com.

Presupusa amantă a lui Putin a dispărut din spațiul public o perioadă
De la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, nu se mai știa nimic de Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin. Ultimul loc în care a fost văzută a fost în Elveția, împotriva căreia s-au strâns zecii de mii de semnături pentru a fi expulzată.

Alina Kabaeva a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se retrage definitv din afacerile în care era implicată, imaginea și numele ei dispărând chiar și de pe adresa web National Media Group. Presupusa amantă a lui Putin are 4 copii și ultimii ani și i-a trăit foarte discret, conform Daily Mail.