Este gravida! Veste mare in lumea sportului romanesc

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali! Fiica cea mare a afaceristului, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară. Marele anunț a fost făcut de Gigi Becali, chiar de Paște. Latifundiarul din Pipera radiază de fericire că fiica lui îl va face bunic pentru a doua oară la vârsta de 63 de ani.

Sărbătoare mare în familia lui Gigi Becali! Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, este însărcinată, iar tânăra urmează să nască cel de-al doilea copil. Latifundiarul din Pipera este în culmea fericirii deoarece va deveni bunic pentru a doua oară.

Gigi Becali a făcut marele anunț chiar în ziua de Paște și este bucuros că fiica lui cea mare i-a dat vestea uriașă. Teodora este însărcinată pentru a doua oară cu soțul ei, Mihai Mincu. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2019.

Gigi Becali a mărturisit că la finalul anului 2022 va deveni bunic pentru a doua oară. Teodora i-a mai dăruit o nepoțică în iunie 2020, chiar în ziua în care echipa FCSB juca un derby cu CFR Cluj.

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară
Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nepoțica lui, Maria, fiica Teodorei este foarte apropiată de Dumnezeu, iar de fiecare dată sărută toate icoanele pe care le găsește în preajma ei. Gigi Becali a dezvăluit că destul de târziu a început să aibă credință în Dumnezeu.

„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali la România TV.