Mioara Roman, transfigurată total din cauza bolii! Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de nerecunoscut.

Mioara Roman a împlinit, de curând, 82 de ani, iar fiicele sale Oana și Catinca i-au pregătit o masă în familie, pentru a o aniversa pe femeia care le-a dat viață. Cum arată acum fosta soție a fostului edil Petre Roman. Femeia a slăbit mult din cauza problemelor de sănătate.

Cum arată Mioara Roman la 82 de ani
Mioara Roman este o adevărată luptătoare, iar în ultimii ani de zile, mama Oanei Roman a dus bătălii grele în războiul său cu problemele de sănătate care o macină.

Fosta soție a lui Petre Roman este internată, de ceva timp, într-un centru medical de recuperare, acolo unde se află sub atenta îngrijire a personalului medical specializat. De ziua ei de naștere, fiicele sale, Catinca și Oana Roman, i-au pregătit o surpriză de zile mari și au luat-o acasă, pentru a o celebra pe măsură.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a postat o fotografie de familie pe Instagram, în care apar Mioara Roman, sora Catinca și fiica Oanei, Isabela. În dreptul imaginii, fiica lui Petre Roman a scris un mesaj emoționant pentru femeia care i-a dat viață.

„Azi mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit-o acasă, în familie! S-a bucurat , a suflat în lumânări și am petrecut o după amiază frumoasă împreună.

I-am comandat pește, mâncarea ei preferată și tort de ciocolata. La mulți ani mama!”, a scris Oana Roman pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman
Deși fanii i-au transmis sute de urări de sănătate și mesaje pozitive, cu ocazia aniversării sale, mulți dintre internauți au observat transformarea radicală a Mioarei Roman.

Mama Oanei Roman a slăbit mult din cauza bolilor care o macină. Fiica ei

„Mama are nevoie de multe terapii și îngrijire. Ele nu se pot face acasă la fel de bine ca acolo unde este acum. Plus că-i place mult că are multă atenție și îngrijire acolo. O văd mai des decât o vedeam când locuia singură și vine acasă la masă destul de des.

Terapiile de care are nevoie sunt zilnice. Calitatea vieții ei depinde de gradul de confort pe care îl are în funcție de ce nevoi are acum”, a povestit vedeta pe Instagram.

În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Roman completa:

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit!

Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată.”