De necrezut! Câți bani a primit Alexandra Mucea (Duli) de la Pro TV, pentru cele 15 săptămâni la Survivor

Alexandra Mucea a fost eliminată aseară, 26 aprilie, de la competiția Survivor România. „Războinica” a primit cele mai puține voturi de la telespectatori și a trebuit să se întoarcă acasă.

Alexandra Mucea a părăsit competiția din show-ul de la PRO TV, după ce „tribul vulturilor” a trebuit să o elimine pentru că a primit cele mai puține voturi.

Anunțul a venit de la Daniel Pavel, care a spus „Concurentul care a primit cele mai puține voturi în această săptămână, din partea publicului, este Duli”.

La auzirea acestei vești, Duli nu și-a putut stăpâni lacrimile. Singura sa replică a fost „Știam…știam”. Nici colegii săi de trib nu au fost surprinși de anuț, spunând că „Se știa”.

Incredibil! Ce sumă a primit Alexandra Mucea (Duli) de la PRO TV
Potrivit surselor, Alexandra Mucea (Duli) ar fi primit de la PRO TV pentru participarea sa la Survivor România câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână. Din moment ce și-a petrecut 15 săptămâni în junglă, calculul este simplu. Așadar. Duli ar fi primit de la producătorii emisiunii suma de 15.000 de euro pentru perioada 16 ianuarie-26 aprilie.

Survivor România nu este primul show de televiziune la care participă Alexandra Mucea. Înainte de a ajunge „războinică”, a fost concurentă la emisiunea „Burlacul” de pe Antena 1. Aceasta a dorit să-l cucerească pe Andi Constantin, dar nu a reușit.

Când a participat la „Burlacul”, Duli s-a prezentat cu numele său adevărat, Alexandra Mucea. Lucrurile s-au schimbat când a venit la Survivor România și a mințit cu privire la numele său real, spunând că o cheamă Alexandra Duli.