„Mi-am schimbat numele”. Vlad Gherman, gest surprinzător pentru iubita lui

Vlad Gherman și iubita lui, actrița Oana Moșneagu, petrec o vacanță în doi pe târâmurile Italiei, iar fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a făcut un gest surprinzător pentru noua lui parteneră. Aparent, actorul și-a „schimbat” numele cu cel al partenerei lui pe un certificat pe care l-a primit după o activitate.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au parte de o vacanță prelugită prin Europa, iar actorul nu ezită să facă gesturi romantice surprinzătoare pentru iubita lui. După câteva zile de vis petrecute în Cappadocia, cei doi au plecat în Italia, iar fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a ajuns să ”ia” numele partenerei.

Într-un InstaStory, actorul a arătat că a participat cu iubita lui la ceea ce părea a fi un curs culinar. La final, actorul a primit și un certificat pe care l-a arătat la cameră și pe care scria că îi este acordat lui Vlad Nicolae Moșneagu. Aparent, acesta a ales să poarte numele de familie al partenerei lui pentru această reușită.

În cadrul postării, Gherman a scris mesajul „Mi-am schimbat numele” și a adăugat emoticoane cu râs, semn că a fost un mod în care el și Oana au ales să se amuze pe parcursul vacanței lor.

Cuplul a ajuns recent în Italia, dar vacanța lor a început de mult. Inițial, cei doi au fost pe plajele de lux din Zanzibar, apoi au explorat Cappadocia, regiunea istorică din Turcia, iar acum se bucură de experiența pe care le-o oferă pitoreasca Italie.