Victor Slav, pus în dificultate de către fiica lui, Sofia: „Când am luat-o de la grădiniță, mi-a prezentat un băiat!”

Sofia, fetiță în vârstă de 5 ani a lui Victor Slav și a focoasei Bianca Drăgușanu, l-a pus într-o situație dificila pe prezentatorul TV.

Victor Slav își adora fiica, pe micuța Sofia în vârstă de 5 anișori pe care o are din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Mai mult, vedeta TV recunoaște că niciodată nu i-a refuzat nimic fiicei sale atunci când sunt împreună și mereu încearcă să o facă fericita pe cât posibil.

Că și tata, Victor Slav a întâmpinat și situații mai puțin dorite în legătură cu copilul lui. Vedeta povestește destul de îngrijorat de toate episoadele în care Sofia a fost răcită sau mai mult când a trecut prin operația de scoatere a polipilor.

„Sofia are cinci anișori și cele mai mari provocări au fost perioadele când a fost răcită, virozele. Când iți vezi copilul că suferă, pentru orice părinte este o mare provocare. Acum trei săptămâni am operat-o de polipi și a fost o perioada grea mai mult pentru mine, pentru că surprinzător ea s-a comportat foarte bine, nu i-a fost atât de frica. Am ținut un an sub control aceasta problema, sperând că se vă remedia fară intervenție chirurgicala.”

Se pare că Victor Slav se afla la capitolul provocări atunci când vine vorba de micuță Sofia care deja l-a mai pus în încurcătură de câteva ori.

Atunci când micuță a fost luata de la grădiniță, prezentatorul TV a asistat amuzat la momentul când Sofia i-a făcut cunoștință cu un băiețel: „Deja are prieteni la grădiniță și într-o zi când am luat-o chiar mi-a prezentat un băiat. Este încă un copil și îmi doresc să rămână așa cât mai mult timp. Nu stiu cum voi reacționa, probabil îl voi lua pe băiat deoparte să discutam,” a dezvaluit Victor Slav pentru kanald.ro.