Detalii de ultimă oră despre Elena Udrea! Cum rezistă în închisoarea din Bulgaria htt

Adrian Alexandrov, partenerul de viață a Elenei Udrea, e de părere că nu e momentul ca aleasa inimii sale să-și plângă de milă. Dimpotrivă, e poate mai mult ca oricând necesar ca aceasta să nu-și piardă nici mintea și nici speranța. El a vorbit cu impact.ro despre starea de fapt a lucrurilor.

„Părerea mea e neschimbată! Nu am înțeles cum s-a putut lua o asemenea decizie. Și am observat, urmărind diverse redacții de presă, că mulți avocați cu renume din țară sau foști specialiști, cum este cazul lui Augustin Zegrean, fost judecător al Curții Constituționale, au împărtășit opinii foarte apropiate cu aceea exprimată de mine în prima parte a lunii aprilie, imediat după hotărârea Înaltei Curți de Casație și Justiție”, a început Adrian Alexandrov discuția cu impact.ro.

Potrivit lui Alexandrov, starea de spirit a Elenei Udrea e una aparte.

„E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție! Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate. Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță!”, a precizat acesta.

În plus, el a vorbit puțin și despre strategia viitoare pe care Elena Udrea va pune accentul, la aproape o lună de când se află în custodia forțelor de poliție din Bulgaria, țara vecină în care a fost reținută la 7 aprilie, după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție care a condamnat-o la șase ani de închisoare cu executare în dosarul intitulat „Gala Bute”.

Iubitul ei spune că nu e la curent cu strategia de apărare a avocaților
Adrian Alexandrov spune că personal nu cunoaște planul de apărare pus la punct de echipa de avocați ai iubitei sale, dar cu siguranță că aceștia țin cont și de punctele de vedere ale Elenei Udrea însăși.

„Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii.

Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și penbtru a încerca fata noastră să crească alăturii de ambii părinți”, a adăugat Alexandrov.

El a admis că a întâlnit-o pe Elena Udrea de mai multe ori în Bulgaria, însă a evitat să ofere amănunte.

„Chestiunile acestea nu privesc presa. Nu contează cum este îmbrăcată sau mai știu ce alte aspecte. Contează doar strategia pe care avocații ei o pun la cale în această perioadă de timp, împreună cu ea, pentru a folosi toate căile de atac pe care le mai putem utiliza în acest caz!”, a adăugat Alexandrov.

Eva Maria nu a fost să-și vadă mama în Bulgaria
Acesta a precizat că nu a dus-o niciodată pe fiica lor, Eva Maria, de doar trei ani și jumătate, la „vorbitor”, să-și vadă mama: „Lucrurile astea nu se fac! E prea mic, iar un asemenea loc poate lăsa urme adânci în memoria și psihicul unui copil!”.

Eva Maria e rezultatul iubirii dintre Elena Udrea si Adrian Alexandrov, care e mai tânăr cu 13 ani. Micuța a venit pe lume în septembrie 2018, pe când Elena Udrea se află în Costa Rica.

Pe de altă parte, Adrian Alexandrov a mai spus că el și familia sa va aștepta cu atenție și în perioada următoare evoluția lucrurilor, urmând ca reacțiile să se nască ținând cont și de realitatea din jur.

Fost consilier prezidențial, dar și fost ministru al Turismului, Elena Udrea se confruntă de circa o lună cu efectele unei condamnări definitive ale unei instanțe românești.