Motivul pentru care Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele purtate la întâlniri oficiale

S-a aflat ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale. Soția lui Emmanuel Macron nu păstrează niciodată acele ținute. Dezvăluirea a fost făcută de două jurnaliste celebre, Nathalie Schuck și Ava Djamshidi, în cartea intitulată „Doamna președinte”. Iată ce se întâmplă de fapt cu vestimentațiile respective!

Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale? E întrebarea ce a stat pe buzele multor oameni, iar adevărul a fost dezvăluit abia acum. Însă nu de Prima Doamnă a Franței, ci de două jurnaliste, în lucrarea „Doamna președinte”. Se pare că soția lui Emmanuel Macron nu păstrează niciodată ținutele respective, dintr-un motiv pe care ea îl consideră bine întemeiat.

Indiferent de ocazie, Brigitte Macron este în permanență o apariție deosebită, caracterizată de multă eleganță. La 69 de ani, Prima Doamnă a Franței are o siluetă impecabilă, pe care nu ezită să și-o pună în valoare, prin cele mai șic ținute. Aceasta preferă doar vestimentațiile create de designeri, Louis Vuitton fiind preferatul ei.

Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlniri oficiale
Având în vedere statutul pe care-l are, nu e de mirare că Brigitte Macron e poate cea mai fotografiată persoană din Franța, alături de soțul ei, Emmanuel Macron. Fosta profesoară de litere are mereu grijă de look-ul său și uimește de fiecare dată prin alegerile ei vestimentare. Deși uneori primește laude, iar alteori critici, un lucru e cert: Prima Doamnă nu lasă pe nimeni indiferent prin aparițiile ei.

Brigitte Macron e o mară fană a rochiilor și fustelor deasupra genunchilor. De altfel, regretatul Karl Lagerfeld susținea că Prima Doamnă a Franței are cele mai frumoase picioare din Paris. Cel mai mult, soția lui Emmanuel Macron optează pentru creațiile lui Louis Vuitton, fiind preferatele ei. Dar nu degeaba, ci pentru că directorul artistic al celebrului creator de modă acceptă să retușeze hainele după măsurile ei. Cu toate acestea, ea i le returnează înapoi, după o singură purtare.

Jurnalistele Nathalie Schuck și Ava Djamshidi au dezvăluit că Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele respective.

„Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele pe care le îmbracă la întâlnirile oficiale. Din dorința de transparență, cabinetul său a redactat un acord-cadru privitor la împrumutul ținutelor purtate la întâlnirile oficiale cu scopul de a instaura o separare clară între garderoba sa privată și garderoba oficială”, se arată în cartea „Doamna președinte”.

Brigitte Macron nu poartă niciodată ruj îndrăzneț și ojă colorată
Totodată, Brigitte Macron are, de fiecare dată, o apariție memorabilă. Tenul bronzat, tunsoarea în stil bob și ochii foarte bine conturați îi scot în evidență trăsăturile foarte feminine. Pentru a-și accentua privirea, soția președintelui francez poartă un machiaj metalic, singurul obicei colorat pe care obișnuiește să-l facă. Prima doamnă a Franței are o regulă de aur: niciodată nu poartă în același timp ochi conturați și buze care ies în evidență. De altfel, soția lui Emmanuel Macron nu a fost văzută niciodată purtând ruj îndrăzneț sau lac de unghii colorat.

Acest detaliu este, de fapt, un alt secret de frumusețe folosit de Prima Doamnă de la Palatul Élysée. Renunțând la aceste accesorii, Brigitte își ascunde astfel vârsta. Un ruj strident ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul gurii, iar oja colorată i-ar trăda mâinile îmbătrânite.