Noi detalii in cazul femeii din Timisoara. Ce a facut tatal copiilor cand s-a intors din Austria

Noi detalii in cazul tragediei de la Timisoara. Fostul sot al Iuliei, tanara din Timisoara care si-a pus capat zilelor marti, impreuna cu cei doi copii ai sai, isi “diviniza” fosta sotie si o iubea enorm, a marturisit o prietena de familie a celor doi, potrivit stirileprotv.

Alina Radi, cantareata de muzica populara din Timisoara, se cunostea cu cei doi de multa vreme, si spune ca, asemeni tuturor celorlalti apropiati, nu intelege care este motivul pentru care tanara mama a recurs la acest gest extrem. Femeia s-a aruncat, marti, de pe un bloc cu 10 etaje din Timisoara, impreuna cu cei doi copii ai sai, in varsta de 3 si respectiv 6 ani.

“Si-a iubit copiii foarte mult.(…) Urmau sa se recasatoreasca. Nu a dat niciun semn ca s-ar putea intampla asa ceva. Copilul asta e un copil atat de bun, o iubea…. Nu ca o iubea, o diviniza!, a marturisit femeia.

Tatal copiilor e in stare de soc. El a mers la morga, pentru recunoastea celor trei trupuri.
Alina Radi a ,ai spus ca tatal copiilor, care s-a intors acum din Austria, unde locuieste, e in stare de soc. “Nici macar eu, care am stat patru ore langa el, ieri, cand a ajuns din Austria… n-a scos un cuvant. Cazul asta a daramat o tara intreaga. Orice femeie care e mama, e imposibil sa nu fi dat o lacrima cand s-a aflat de tragedia asta”, a mai spus apropiata celor doi.

Fostul sot al Iuliei a fost miercuri sa recunoasca cele trei trupuri, asa cum cere procedura. Nu este clar nici acum motivul care a stat in spatele acestui gest cumplit, insa este luata in calcul si premeditarea, avand in vedere ca femeia a fost vazuta in zona blocului cu zece etaje si in urma cu cateva zile.

Absolventa de psihologie, Iulia urma sa se casatoreasca in curand cu tatal copiilor ei de care, acum cativa ani, divortase. Ea locuia impreuna cu parintii si cu cei mici in Timisoara, iar el traia in Austria.