Prima reactie a lui Alex, fostul sot al Iuliei. Ce a anuntat pe Facebook

Alex e în șoc după ce a aflat că Iulia, femeia cu care urma să se recăsătorească, a decis să-și pună capăt zilelor, dar și să-și om.oare cei doi copii, un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani. El s-a întors din Austria pentru înm.ormântare, dar iată ce gest a făcut bărbatul pe Facebook.

Nimeni nu-și explică gestul Iuliei de a-și lua viață, iar în același timp să-și ducă spre moarte și cei doi copii pe care îi avea cu Alex. Aceasta s-a urcat pe un bloc de zece etaje din Timișoara, după care a sărit în gol cu cei doi copii în brațe.

Peste doar câteva săptămâni, femeia de 33 de ani urma să facă nunta cu Alex, căci cei doi se recăsătoreau deoarece în anul 2020 au divorțat, la intenția bărbatului. Lucrurile între timp s-au schimbat, iar aceștia au decis să formeze din nou familia de altă dată.

Într-un suflet, Alex a venit din Austria pentru a-și conduce acum copiii și partenera pe ultimul drum, însă el e în stare de șoc și nu a avut puterea de a merge la morgă și să recunoscă cadavrele. Bărbatul a reușit însă să schimbe fotografia de profil de pe Facebook cu una neagră în semn de doliu, iar el a devastat de durere.

Zeci de mesaje de condoleanțe a primit la postare, iar apropiaților nu le vine să creadă ce s-a putut întâmpla și de ce a recurs Iulia la un asemenea gest cu care a cutremurat toată România.

Iulia ar fi premeditat ce urma să se întâmple
Părerile sunt împărțite în momentul de față, însă unii locatari din blocul de pe care Iulia s-a aruncat spun că aceasta ar fi premeditat totul, căci susțin că femeia a mai venit prin zona și în urmă cu doar câteva zile, atunci când ar mai fi văzut-o pe acoperișul clădirii.

Oamenii sunt de părere că aceasta știa foarte bine ce face și avea un plan bine pus la punct, astfel că în dimineața zilei de 3 mai, Iulia și-a luat copiii în mașină și a plecat spre grădiniță, dar s-a oprit în fața blocului.

A lăsat mașina pe trecerea de pietoni fără să-i mai pese de nimic, cu cheile în contact, și s-a urcat pe bloc de unde a sărit în gol de la zeci de metri înălțime, avându-i în brațe pe copii. Cu toții au murit în tragedie! Acum se caută răspunsuri pentru a afla ce a determinat-o pe aceasta să ajungă la hotărârea de a pune stop vieții sale și ale copiilor.