Cei doi bărbați din viața Iuliei încercau să-i ia copiii de lângă ea

Tragedia care a avut loc marți, în Timișoara, și care a șocat întreaga țară, a determinat oamenii să încerce să înțeleagă motivele pentru care Iulia a recurs la acest gest necugetat.

Se pare că Iulia, tânăra mamă din Timișoara, care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii în brațe, a fost terorizată de ambii bărbați din viața, care ar fi încercat să-i ia pe copii de lângă ea.
Zi de zi apar tot mai multe detalii în cazul femeii în vârstă de 32 de ani, care a cur.mat trei vieți.

Prietenii și apropiații Iuliei, femeia care s-a sinu.cis aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje împreună cu copiii ei în brațe, au mărturisit, zilele acestea, că era o mamă foarte bună, care își iubea copiii mai mult decât orice pe lume.

Poate din această cauză a ales să plece pe lumea cealaltă împreună cu ei.

După ce s-a aflat că fetița a fost concepută cu Alexandru, bărbatul cu care s-a căsătorit, iar băiețelul a fost conceput cu Marcel, fostul partener al Iuliei, ambii tați ar fi încercat să îi ia copiii de lângă ea, lucru care, probabil, a determinat-o să prindă curaj și să facă un gest care a întristat și șocat întreaga lume.

În plus, alți apropiați, cât și soțul Alexandrei, au declarat că Iulia ar fi fost, de fapt, terorizată de fostul iubit, Marcel, bărbatul cu care a conceput băiețelul în vârstă de trei ani. Marcel ar fi amenințat-o mereu că o să-i ia copilul, iar Iulia nu și-ar fi dorit nici în ruptul capului acest lucru.

De asemenea, soacra Iuliei a mărturisit că Marcel o amenința, iar acesta a fost motivul divorțului dintre ea și Alexandru și, de asemenea, ar putea reprezenta și motivul pentru care Iulia ar fi ales să își curme atât viața ei, cât și pe a copiilor pe care îi avea.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoa.re. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un crim.inal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omo.rât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a povestit Elisabeta, soacra Iuliei, într-o emisiune televizată.