Reactia lui Gabi Badalau spune multe! Ce a declarat dupa ce a aflat ca Bianca Dragusanu e insarcinata cu el

În exclusivitate pentru Antena Stars, Gabi Bădălău a oferit o primă reacție, după ce Spynews.ro a aflat că Bianca Drăgușanu este însărcinată! Ei bine, deși au apărut și neînțelegeri de câteva ori, cei doi au dus frumoasa lor poveste de dragoste la un alt nivel, iar îndrăgitul afacerist va fi tătic din nou.

Ziua de astăzi a început cu o veste bombă, care este, fără dar și poate, știrea anului 2022 din showbiz-ul românesc. Deși s-au mai și certat, iar relația lor a fost ca un carusel cu neînțelegeri și împăcări, dragostea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu doar că învinge, ci trece și la următorul nivel. Iată care este prima reacție a afaceristului, după ce Spynews.ro a aflat că frumoasa blondină este însărcinată.

În exclusivitate pentru emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars, Gabi Bădălău a oferit o primă reacție, după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu este însărcinată. Ei bine, afaceristul nu a vrut să ofere informații despre sarcina blondinei, preferând să nu comenteze despre acest subiect care este, fără dar și poate, o veste bombă pentru showbiz-ul românesc.

„Nu comentez”, a mărturisit Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru emisiunea Showbiz Report, pe Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și afaceristul nu au vrut să ofere informații
După cum probabil că vă așteptați, nici Bianca Drăgușanu nu a vrut să vorbească despre sarcină. Atât ea, dar și Gabi Bădălău au rămas discreți și pare că nu vor să discute despre lucruri atât de personale din viața lor.

O veste atât de frumoasă a venit ca o bombă în showbiz-ul românesc, mai ales după scandalul dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.