Anunțul care ne dă FIORI! Vladimir Putin a răbufnit

Preşedintele Federaţiei Ruse a acuzat NATO de faptul că a creat „ameninţări absolut inacceptabile” la graniţele Rusiei, susţinând că Federaţia Rusă a făcut demersuri diplomatice pentru a evita acest lucru. Totdată, liderul de la Kremlin spune că NATO este o amenințare evidentă la adresa Rusiei.

Vladimir Putin, le-a vorbit ruşilor, în discursul ţinut cu ocazia zilei de 9 mai în Piaţa Roşie din Moscova, despre „apărarea patriei-mame” şi a criticat NATO şi ţările din vest. „Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Răz.boi Mondial, al martirilor din Odesa, care au fost a.rşi de vii.

„În zilele acestea luptăm pentru oamenii noştri în Donbass pentru apărarea ţării noastre mamă, Rusia. (…) Nu e familie care să nu fi fost atinsă în Rusia de marele război patriotic şi această amintire va trăi pentru totdeauna.

(..) E datoria noastră să apărăm memoria celor care au înfruntat nazismul”, a spus el.

„Pericolul creşte în fiecare zi. Rusia a respins aceste agresiuni prin acţiuni preventive şi aceasta a fost singura decizie corectă”, a subliniat liderul rus.

„Falsificarea cinică a faptelor din celui de-al Doilea Răz.boi Mondial”

Putin a vorbit despre „falsificarea cinică” de către ţările din vest a faptelor celui de-al Doilea Răz.boi Mondial.

Vladimir Putin a răbufnit
Putin a făcut referire la luptele importate din perioada celui de-al Doilea Răz.boi Mondial, evocând Odesa, spre exemplu şi cerând un moment de reculegere în memoria celor morţi în aceste bătălii.

„Tovarăşi, moart.ea fiecărui soldat şi ofiţer e o tragedie pentru noi toţi i o pierdere pentru familie. Vom face totul pentru a înconjura familiile lor cu sprijin. Aici şi acum, în Piaţa Roşie, umăr la umăr, soldaţii din multe regiuni ale ţării noastre, incluzându-i pe cei care vin din Donbas, (…) stau alături şi se apără unul pe altul împotriva bombelor şi asta este puterea de neînvins s ţării noastre. Fundaţia indivizibilităţii Rusiei este loialitatea faţă de ţara mamă. Glorie măreţei noastre armate! Pentru Rusia! Pentru Victorie!”, a încheiat Putin.