Carmen Harra a prevăzut divorțul anului! Primul semn că relația dintre Andra și Măruță ar fi început să se clatine: „Ei nu sunt suflete pereche”

Andra și Cătălin Măruță sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Relația lor a trecut deja testul timpului, iar cei doi au o frumoasă căsnicie de mai bine de 13 ani, căci la finalul anului acesta urmează să-și reînnoiască jurămintele la Veneția, alături de cei doi copii, David și Eva. De-a lungul timpului, cei doi au fost foarte discreți cu viața sentimentală, însă știm cu siguranță că nu au avut o relație cu năbădăi. Totuși, Carmen Harra a prezis încă de acum câțiva ani buni că cei doi ar putea să divorțeze!

La începutul relației dintre cei doi, clarvăzătoarea le-a prezis că vor avea o fată și un băiat și exact așa s-a și întâmplat. Totodată, în 2008, Carmen Harra l-a avertizat pe Cătălin Măruță că există posibilitatea ca Andra să divorțeze de el, iar în urmă cu câteva zile, artista și-a pierdut inelul de logodnă, după 13 ani în care l-a purtat pe deget.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru..

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra într-o emisiune TV.

Andra și Cătălin Măruți își vor reînnoi jurămintele. Ce a anunțat artista: „L a Veneția i-am zis că vreau”
Vedeta a povestit cum a fost cererea ei în căsătorie, care a avut loc în urmă cu mai bine de 14 ani. Se afla alături de prezentatorul TV într-o vacanță în Veneția, acolo unde Cătălin Măruță i-a pus marea întrebare. Nu a fost ultima oară când acesta a cerut-o în căsătorie, ci pe parcursul anilor i-a tot repetat-o, iar ed fiecare dată Andra a răspuns clar și răspicat: „Da”.

Anul acesta, vedeta spune că vor face ceva cu totul special pentru a marca 14 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, așa că vor merge tot în fața Lui și își vor reînnoi jurămintele. Se va întâmpla în Veneția, iar de față vor fi și cei doi micuți ai cuplului.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: Ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „DA” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la un post radio.