Chef Cătălin Scărlătescu, declarații exclusive despre nunta cu iubita lui, Doina Teodoru: ”Nu i-a luat prea mult să mă cucerească”

Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu iubita lui, Doina Teodoru, și a mărturisit detalii importante din viața lui. Bucătarul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera lui de mai bine de un an, iar cei doi au planuri mari de viitor. Iată ce a mărturisit juratul de la Chefi la cuțite!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, iar cei doi sunt de nedespărțiți. Juratul de la Chefi la cuțite a vorbit pentru prima dată pentru Antena Stars despre relația pe care o are cu partenera lui de viață.

Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că încă nu s-a gândit nuntă, deoarece este o persoană spontană și consideră că respectul, dar și sinceritatea într-o relație sunt destul de importante.

‘La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește! ”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, despre realizările din viața lui
Cătălin Scărlătescu a mărturisit la că partenerei lui de viață nu i-a luat foarte mult timp să-l cucerească și pur și simplu a fost un moment imprevizibil.

”Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat.

Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos.”, a declarat a declarat Cătălin Scărlătescu.