Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru cei care i-au vrut răul

Cristian Popescu Piedone a transmis primul mesaj după ce a fost arestat. Primarul Sectorului 5 al Capitelei a ținut să scrie câteva cuvinte pe Facebook, după ce a aflat că unii se bucură de faptul că a ajuns în închisoare.

După ce a fost găsit vinovat în cazul tragediei de la Colectiv, din anul 2015, acum Cristian Popescu Piedone și-a aflat pedeapsa. El e nevoit să stea patru ani după gratii, iar în urmă cu doar câteva zile s-a predat polițiștilor.

Ulterior, primarul Sectorului 5 al Bucureștiului a fost dus spre arest, iar de după gratii el a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a aflat că unii se bucură pentru faptul că a ajuns să fie închis.

El a transmis că știe că în aceste momente sunt persoane care ”dau petreceri” în urma condamnăării sale și care speră să îi ia locul pe scaunul de primar.

”Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ?
Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre!
Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a spus Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

”Voi trece peste năpasta în care m-au azvârlit”
Mai mult de atât, Cristian Popescu Piedone a avut un mesaj și pentru cei care îi sunt alături și care i-au transmis gânduri de bine în aceste zile, după ce au aflat de condamnarea sa.

Primarul Sectorului 5 a mai precizat că aceste mesaje îi dau energie și a ținut să-i asigure pe toți că va trece cu bine peste această cumpănă a vieții sale.

”Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc!
Vă simt!Îmi dați energie și aici după gratii!
Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT❤️
PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”, a mai zis el.

Cristian Popescu Piedone e nevoit să își petreacă următorii patru ani în închisoare, asta după ce a fost acuzat de infecțiune de abuz în serviciu în legătură cu autorizația emisă de Primărie în cazul clubului Colectiv.

Vă aducem aminte că pe data de 30 octombrie 2015 o mare tragedie a avut loc în România, după ce clubul în care se aflau sute de oameni a luat foc, iar din păcate 64 de persoane nu s-au putut salva în urma flăcărilor sau a intoxicațiilor ulterior. Totodată, alte câteva zeci au rămas cu urmări grave pe tot restul vieții.