Andreea Marin a dat cărțile pe față după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. „Preferăm discreția”

Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Dacă pe plan profesional se poate lăuda că totul a mers ca pe roate de-a lungul timpului, nu la fel poate spune și pe plan amoros.

Prezentatoarea TV a trecut prin trei mariaje eșuate, însă niciodată nu a renunțat la ideea că-și va găsi alesul inimii și se pare că, după lungi căutări, a reușit. Ea și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă și intensă poveste de dragoste de circa 5 ani.

Cei doi au stârnit o mulțime de reacții
Deși până acum cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, iată că acum au făcut un pas important, iar Andreea Marin a postat mai multe imagini de la brațul iubitului ei, ceea ce nu prea obișnuiește să facă.

Atent îmbrăcați, ca și când urmează să meargă la un eveniment important, cei doi au stârnit o mulțime de reacții. Vedeta de televiziune a postat și o descriere absolut emoționantă.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor în care apare alături de partenerul ei de viață.

După ce au înroșit butonul de apreciere, fanii s-au grăbit să scrie în secțiunea de comentarii a postării. Iată ce dezvăluire neașteptată a făcut o internaută.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au căsătorit?! Ce mărturisire a făcut o fană?
Postarea a strâns o mulțime de aprecieri și reacții, iar fanii se bucură enorm pentru Andreea Marin și speră ca aceasta să-și fi găsit în cele din urmă jumătatea lângă care să stea până la adânci bătrâneți.

„Sunteți minunați! Sa aveți viața binecuvântata de Bunul Dumnezeu, cu iubire și mult respect!/ Sunteți o pereche frumoasa si va doresc mulți ani cu sănătate și înțelegere, iubire alături de cei dragi vouă/ Sincer, va sta minunat impreuna. Sunte-ti frumosi, minunati. Tare as vrea, ca tu, Andreea, sa fii fericita, cu adevarat. Tot binele din lume, ti-l doresc”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

O internaută, însă, a avut un comentariu care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Aceasta pretinde că i-ar fi văzut pe Andreea Marin și pe partenerul ei de viață în Monte Carlo, ba chiar le-a urat și o „căsnicie fericită”.

„Sunteti foarte frumosi! Am avut plăcerea să vă văd ieri la Monte-Carlo. Sunteti deosebiți. Va doresc o căsnicie fericită!”, a fost comentariul unei internaute.