Câți euro a primit Tibi Iordache (TJ Miles) de la Pro TV, pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022

Pe numele real Tibi Iordache, TJ Miles a fost eliminat de la Suvivor România 2022, în ediția de marți. Revine, însă, în România cu o mică avere, fiind remunerat cu o sumă cu adevărat importantă pentru cele 18 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Potrivit informațiilor din presă, TJ Miles ar primi onorariu de la Pro TV de 2.000 de euro pentru fiecare săptămână. Un calcul simplu arată că acesta a încasat în total 36.000 de euro pentru apariția în cadrul reality-show-ului.

TJ Miles, eliminat de la Survivor România 2022. „Era o surpriză dacă reușeam să rămân”
După ce a aflat că a fost eliminat, TJ Miles nu s-a declarat surprins, precizând că pentru el viața nu se oprește odată cu plecarea din cadrul emisiunii.

“Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a spus TJ Miles după ce a fost eliminat.

„Competiția asta schimbă mulți oameni” Cu câți euro revine în țară
Deși îi pare rău că nu va continua în cadrul reality-show-ului, TJ Miles nu este dezamăgit de experiența pe care a trăit-o la Suvivor România 2022.

“Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștige competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a mai spus vloggerul, care revine în România mai bogat cu 36.000 de euro.