Liviu Vârciu ne atenționează cu privire la prețurile de la malul mării. Ce sumă fabuloasă a plătit pe o friptură

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țara noastră a fost de curând într-o escapadă la malul mării, în Constanța. Acesta a rămas șocat atunci când a primit nota de plată! Iată ce sumă fabuloasă a plătit pe o friptură!

Ce sumă a plătit Liviu Vârciu pe o friptură la restaurant
Liviu Vârciu a cheltuit pe o singură masă în oraș, mai exact la malul mării, 1900 de lei. Atât l-a costat o porție de friptură de vită japoneză. Suma aceasta l-a făcut pe prezentator să își iasă din minți!

„Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropii că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane. Eu cu finii mei și niște prieteni. I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată!, a spus acesta la un post TV.

Liviu Vârciu și Anda Călin au deja o relație îndelungată, însă nu și-au unit încă destinele. Cei doi erau necăsătoriți când au decis să dea viață unei minuni, prima fiică a lor. Acum sunt și părinții unui băiețel. Deși relația lor a fost presărată de împăcări și despărțiri, acum sunt împreună și sunt foarte fericiți, chiar și fără nuntă.

„O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia. Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât”, a povestit iubita acestuia, Anda Călin.