Imaginile cu Andreea Mantea i-au îngrijorat pe mulți: „Nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini”. Suferința vedetei este de nedescris

Andreea Mantea este chinuită, de ceva vreme, de alergii severe din pricina cărora suferă îngrozitor. Reușește să le țină în frâu cu ajutorul medicamentelor, însă mai sunt momente când alergiile își fac de cap, indiferent cât de multă grijă ar avea Andreea Mantea de sănătatea ei.

Andreea Mantea a mărturisit, cu ceva timp în urmă, faptul că se confruntă cu numeroase alergii. Dacă până acum doar a vorbit despre asta, vedeta le-a arătat fanilor ei și cum se manifestă o astfel de alergie pe corpul ei.

Prezentatoarea show-ul Casa iubirii’, de la Kanal D, a explicat pe contul său de Instagram ce sunt, de fapt, bubele pe care le vedem uneori pe fața sau pe corpul ei. Nu, nu sunt coșuri, a ținut ea să specifice.

De data aceasta nu alimentele o chinuie pe Andreea Mantea, ci expunerea la soare. Din această cauză, vedeta s-a ales cu o arsură destul de mare și, spune ea, trebuie să stea departe de razele UV.

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor.

Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea nu este alergică doar la soare, ci și la anumite alimente banale, cum ar fi ceapa.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă.

Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez’, povestește Andreea Mantea.

„Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct!. Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete.

Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton’, spunea Andreea Mantea acum câteva luni.

Din cauza alergiilor, Andreea Mantea nu are voie să mănânce nici cireșe
Tot din cauza alergiilor de care suferă, vedeta nu are voie să consume nici cireșe.

„Aşa mi-a zis doctorul, după analize. Şi la dude, la fel, dezvolt o alergie foarte periculoasă la acestea. Alergiile la ceapă, cireşe, fructe de mare şi dude au apărut după ce am născut. Un an de zile am mâncat doar cartofi, mămăligă şi mozzarella”, a mai spus ea.

Ce tratament ia Andreea Mantea pentru alergii
Pentru aceste alergii, care pot deveni periculoase dacă nu sunt stopate, vedeta ia un tratament complex, care include 10 pastile pe zi, după cum a declarat ea.

„Am o afecțiune destul de urâțică, care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează.

Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit’, spune vedeta Kanal D.

Prezentatoarea de la Kanal D are mereu cu ea un stilou de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, să îi administreze doza, în caz de urgențe.