Alexia Eram și milionarul Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși cei doi

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca trăiește o viață pe care mulți și-ar dori-o. Pare că are lumea la picioare. Locuiește într-un penthouse superb, este una dintre cele mai cunoscute influencerițe, merge dex în vacanțe de lux. Deși părea că a trecut printr-o perioadă dificilă pe plan amoros, de curând Alexia și iubitul ei au călătorit împreună.

Alexia Eram, curtată de milionarul Sebastian Dobrincu. Cum au fost surprinși cei doi
Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de câțiva ani. Cei doi au trecut testul timpului și al distanței. Chiar dacă mulți nu le dădeau șanse, iată că mereu au găsit o cale să treacă peste orice și să fie mai uniți.

Totuși, fiica Andreei Esca rămâne una dintre cele mai curtate femei din showbiz. La cei 21 de ani, tânăra se bucură de atenție și de ochii admiratorilor care-i șoptesc complimente.

Recent, Alexia și-a făcut apariția la un eveniment monden, însă, fără a fi însoțită de Mario. Paparazzii, mereu vigilenți, au surprins-o pe influenceriță stând de vorbă cu nimeni altul decât Sebastian Dobrincu.

Pentru cine nu știe, Sebastian Dobrincu are 23 de ani și este cel mai tânăr anteprenor român din Sillicon Valley. Dacă numele îți sună cunoscut, dar încă nu ți-ai dat seama cine este, îți mai dăm un indiciu: Face parte din investitorii emisiunii Imperiul Leilor de la ProTV.

Alexia Eram, sorbită din priviri de cuceritorul antreprenor
La cei 23 de ani, Sebastian Dobrincu a „marcat“ câteva nume importante din showbiz. În prezent trăiește o relație tumultoasă cu artista Ioana Ignat. Înainte de această idilă, a avut o relație timp de un an și ceva cu Mimi, una dintre cele mai cunoscute vloggerite din România.

Conform Ciao, cei doi au petrecut zeci de minute povestind, iar Sebastian Dobrincu părea că o sorbea din priviri pe Alexia.

Mario Fresh: „Nu vreau să mă căsătoresc momentan“
Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună din iulie 2016. Însă, cei doi nu pare că au planuri de nuntă prea curând.

”Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză.