Dezvăluire de ultimă oră a unui ofiţer din cadrul Serviciilor Secrete ruse: Vladimir Putin începe să orbească

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin își va pierde în curând vederea din cauza afecțiunii severe de care suferă, potrivit unui ofițer din serviciile secrete. În pofida faptului că medicii i-au recomandat să poarte ochelari, președintele rus refuză acest lucru. Și aceasta deoarece Putin crede că s-ar interpreta ca un semn de slăbiciune.

Tot mai des, în ultima vreme, se vorbește despre faptul că Vladimir Putin ar fi grav bolnav, existând tot felul de ipoteze în acest sens. Și totuși, sfârșitul liderului de la Kremlin este mai aproape decât se credea, puterea de la Moscova fiind pusă pe jar de verdictul medicilor ruși. Toate aceste informații au venit din partea unui ofițer superior din Serviciile de Securitate, care deja ar fi conturat și un plan de succesiune a președintelui rus. Și aceasta deoarece Vladimir Putin ar mai avea de trăit cel mult trei ani.

Vladimir Putin este grav bolnav și își pierde vederea
Recent, un ofițer superior din Serviciul rus de Securitate (FSB) a descris starea președintelui rus ca fiind o formă severă de cancer, cu o evoluție galopantă. Cu toate acestea, ministrul de Externe Serghei Lavrov a dezminţit încă o dată orice afecţiune gravă a preşedintelui rus.

Se presupune că Vladimir Putin ar fi fost chiar avertizat de medici că mai are puțin de trăit, iar sursele din FSB dezvăluie că este tot mai preocupantă starea de sănătate a liderului de la Kremlin. Acest lucru ar confirma și posibilul plan de succesiune a președintelui.

Primele speculații că Putin ar fi foarte grav bolnav au apărut odată cu invazia în Ucraina, în urmă cu trei luni, după aparițiile controversate ale președintelui rus, în care acesta fost observat cu tremur intens și necontrolat al mânilor și picioarelor. Ofițerul de securitate susține că lui Putin i-ar fi rămas „nu mai mult de doi până la trei ani” și își va pierde și vederea. Verdictul ar fi fost dat chiar de medici, care l-au informat deja pe președintele rus.

În plus, acesta susține că, deși are nevoie de ochelari, la recomandarea medicilor, Putin nu vrea să poarte, pentru a nu fi intrerpretat ca un semn de slăbiciune și are accese de „furie necontrolată” în relația cu subordonații. Faptul că are nevoie de ochelari ar fi confirmat și de numeroasele știri potrivit cărora discursurile sale sunt tipărite cu litere de format mare pentru a-i fi accesibil textul pe care trebuie să-l citească la diverse reuniuni.

Putin ar fi fost operat de cancer în prima parte a lunii mai
Putin ar fi suferit o intervenție chirurgicală de cancer „de succes” în luna mai și este în recuperare, iar sfatul medicilor a fost „esențial”. Știrile au apărut atunci cu câteva ore înainte de întâlnirea lui Putin cu Lukașenko de la Soci. În urmă cu două săptămâni a fost a doua oară când Putin a fost surprins făcând mișcări necontrolate, ceea ce îl face suspect de Parkinson. Imaginile sunt din timpul unei întâlniri cu președintele Tadjikistanului.

Potrivit diferitelor informaţii, liderul Rusiei se luptă cu o patologie a sângelui. Vladimir Putin ar fi fost internat de urgenţă, iar intervenţia a fost încredinţată unor specialişti supuşi verificărilor pe mai multe niveluri. Atunci a existat şi un „plan de înlocuire”, cu durata de 10 zile. Pe de altă parte, ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a dezmințit orice problemă de sănătate a liderului de la Kremlin. Dincolo de toate acestea, rămâne de văzut cât de adevărat este faptul că Vladimir Putin își va pierde vederea…