Ultima ora in showbiz! Raluca Badulescu a divortat! Motivul spus chiar de ea

Vestea care cutremură lumea showbizului. Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani în care s-au iubit cu foc. Din spusele frumoasei vedete, cei doi au decis să înceapă un nou capitol al vieții lor, dar separați. Aceasta lasă de înțeles că hotărârea a fost luată de comun acord, iar cei doi se vor iubi mereu în ciuda separării.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează, după 13 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut în urmă cu foarte puțin timp, iar vedeta a mărturisit că au decis împreună să înceapă un nou capitol din viața lor, dar separați de data aceasta. Deși păreau unul dintre cele mai fericite cupluri, uneori viața te duce pe căi neașteptate. Ce a mărturisit frumoasa vedetă.

Raluca Bădulescu este o persoană deschisă căreia îi place să spună lucrurilor pe nume. Aceasta nu s-a ferit de ochii lumii și anunțul a fost făcut chiar de către ea. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună și nu au dat niciodată semne că ar exista probleme în căsnicia lor. Din declarațiile Ralucăi Bădulescu, reiese că decizia a fost luată de comun acord. De cele mai multe ori divorțurile din showbizul românesc au loc cu scandal, dar nu este așa și în cazul lor. Situația pare a fi extrem de liniștită, iar cei doi împăcați cu decizia luată. Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu a mărturisit că vor fi întotdeauna prieteni, datorită iubirii pe care au împărtășit-o timp de 13 ani.

‘’După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’’, a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.