Biserica a anulat nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Vezi motivul

Probleme pentru proaspeții căsătoriți Florin Salam și Roxana Dobre. Cei doi se pare că au întâmplinit o situație fără precedent, asta după ce nunta celor doi nu ar fi recunoscută în Biserică. Ce s-a întâmplat de fapt la cununia religioasă.

Ieri, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit la malul mării, așa cum le-a fost dorința celor doi. După opt ani de zile, aceștia au spus DA în fața ofițerului civile, dar și-au unit destinele și în fața lui Dumenzeu.

Acest lucru nu e însă sigur, căci apar și primele problemele pentru proaspeții căsătoriți, asta deoarece Înalt Preasfințitul Teodosie a decis să nu le dea binecuvântarea manalistului și Roxanei Dobre pentru această nunta, asta deoarece cununia religioasă a fost făcută în ziua de miercuri, fiind consisderă zi de post.

Mai mult de atât, deși pe invitație scria unde se va oficializa cununia religioasă, de fapt aceasta a avut loc într-o altă biserică, a unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur o biserică, potrivit surselor Antena Stars.

Acolo, Florin Salam și Roxana Dobre au fost cununați de acesta, deși Înalt Preasfințitul nu le-a dat aprobare. Din acest punct de vedere, cununia religioasă a celor doi nu ar fi recunoscută de Biserica Ortodoxă Română și nu e o căsătorie autentică.

Au avut parte de o petrecere pe lux și opulență
Deși cununia religioasă s-a oficializat până la urmă, după slujbă au dat o super petrecere într-un local de fițe de pe malul mării, acolo unde au petrecut până dimineața. Florin Salam și Roxana Dobre au fost sufletul petrecerii, iar colegii de breaslă și prietenii, dar mai ales familia au fost alături de ei la cel mai important eveniment din viața lor.

Roxana Dobre a atras toate privirile pe tot parcursul petrecerii, ea alegând să poarte o altă rochie de mireasă care să-i scoată în evidență trupul bine sculptat.