Gabi Bădălău, neînsoțit de Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam. O altă femeie a mers la brațul afaceristului

Gabi Bădălău a fost și el prezent seara trecută la nunta lui Florin Salam, asta deoarece aceștia sunt buni prieteni. Totuși, fiul de milionar nu a venit cu Bianca Drăgușanu, dar nici singur. El a fost însoțit de sora lui, Sabina, cea care s-a mărtitat și ea în urmă cu doar câteva săpămâni.

Ieri a fost nunta lui Florin Salam și a soției sale, Roxana Dobre. Cei doi au reușit să aibă parte de un eveniment așa cum și-au dorit, cu invitați care mai de care, cu muzică bună și preparate gustoase.

Printre invitații lor s-a număr și fiul de milionar Gabi Bădălău, cel care are o relație controversată de un an și jumătate cu Bianca Drăgușanu. Deși știm că aceștia sunt împreună din nou și au decis să-și mai dea o șansă în iubire, iată că nu au venit unul lângă altul la marele eveniment din viața manelistului.

Gabi Bădălău a venit fără iubita lui, iar acum ne întrebăm și care a fost motivul. Oare de ce nu a venit și Bianca Drăgușanu cu el? Totuși, afaceristul nu a venit singur, ci alături de sora lui, Sabina, cea care s-a căsătorit și ea în urmă cu doar câteva săptămâni și de la nunta căreia, chiar și atunci, Bianca Drăgușanu a lipsit.

Fiul de milionar s-a distrat de minune la evenimentul prietenului său, iar acesta a publicat mai multe fotografii și clipuri video pe pagina sa de socializare, acolo își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Afaceristul a stat la petrecere până în zori de zi, atunci când evenimentul s-a terminat, iar invitații au plecat acasă.

Bianca Drăgușanu, scandal după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam
Nu putem trece peste scandalul uriaș ce s-a petrecut în urmă cu o lună, atunci când Florin Salam a dat o petrecere de burlaci la care a fost invitat și Gabi Bădălău. Nu doar el a fost cel prezent, ci și alți bărbați, dar și domnișoare de oraș, una și una.

Acest lucru însă nu a scăpat ”neratat” de Bianca Drăgușanu, căci diva a aflat ce face iubitul ei și cu cine petrecere la eveniment, astfel că atunci a ieșit o mare ceartă între ea și fiul de milionar, dar și între ea și domnișoarele care o acuzau că vedeta le-ar fi bătut, atunci când l-a prins pe Gabi Bădălău cu ele în dormitor.

După acest moment, ea și Gabi Bădălău s-au despărțit, căci Bianca Drăgușanu nu a putut trece peste astfel de situație, dar nu pentru mult timp însă, deoarece acum sunt iar într-o relație.