„Vine in fiecare zi” Groparii povestesc cutremuratri. Cine si-a facut aparitia acolo

Iulia, mama care și-a luat cei doi copii și s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara este îngropată alături de cei mici într-o criptă donată. Tatăl din acte al celor doi copii, Alexandru, are de gând să le facă un alt mo.rmânt celor trei. Tragedia din Timișoara a cutremurat o țară întreagă.

Iulia și-a luat copiii în brațe și s-a aruncat în gol. Nimic nu avea să prevestească această tragedie, deși vecinii au povestit ulterior că Iulia era din ce în ce mai abătută în ultima perioadă, probabil din cauza problemelor în dragoste.

Într-adevăr, viața amoroasă a Iuliei era destul de tumultuoasă, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca tânăra să recurgă la un astfel de gest și, mai ales, să le ia viața și celor doi copii ai săi: o fetiță și un băiețel.

Mormâ.ntul în care este îngropat si.criul cu trupurile femeii și ale celor doi copii se află într-o criptă donată, care a aparținut unei familii care a locuit în Timișoara, potrivit Gândul.ro. Familia respectivă este mutată acum în Germania.

Tatăl copiilor a început deja toate procedurile necesare pentru a le face celor trei un mo.rmânt nou. Potrivit aceleiași surse, străbunica copiilor, din partea tatălui, vine zilnic la mo.rmânt, împreună cu bunica și tatăl celor mici.

Tragedia din Timișoara a îndoliat o țară întreagă
În continuare, nimeni nu înțelege ce a făcut-o pe mama de 32 de ani să recurgă la un astfel de gest. Numeroase ipoteze au ieșit la iveală după înmor.mântarea celor trei, existând șanse ca Iulia să fi fost în depresie.

Marcel, fostul iubit al mamei de 32 de ani, ar fi încercat să-i ia copiii de lângă ea. Deocamdată nu se știe cu exactitate dacă Iulia a primit sau nu un mesaj care să-i fi dat toată viața peste cap înainte de a recurge la acest gest.

A plecat dis-de-dimineață cu cei mici la grădiniță, însă s-a întors din drum și s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje, din Timișoara. Toți apropiații Iuliei au declarat că era o mamă extrem de iubitoare.