Cei doi tineri artiști așteaptă cu nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept! Cleopatra Stratan, primele declaraţii despre sarcină: „Numele rămâne secret”

Recent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre sarcină și copil, cei doi urmând să împlinească un an de la nuntă. Fiica lui Pavel Stratan avea doar 18 ani la acel moment, însă era într-o relație cu Edward de aproape doi ani. De atunci sunt de nedespărțit și formează un cuplu foarte frumos, iar pe viitor ei vor să experimenteze și rolul de părinte.

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au cunoscut celebritatea de când erau de-o șchioapă, în cazul lui Cleo, sau în adolescență, în cazul lui Edward. Deoarece s-au concentrat pe cariera artistică, ambii au decis ca după ce termină liceul să nu se înscrie la facultate. Iar acum, de când au început viața în doi, Cleopatra și Edward își doresc să evolueze și în alte direcții, să-și deschidă o afacere, continuarea studiilor nefiind prioritară momentan.

Cleopatra Stratan, declarații despre sarcină și copil
Artista şi soţul ei, Edward Sanda, s-au căsătorit în urmă cu un an şi se declară extrem de fericiţi împreună. Cei doi s-au îndrăgostit în urma unei colaborări muzicale, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși Cleopatra abia împlinise 18 ani când i-a spus „da” lui Edward, se pare că nu a fost deloc speriată de rolul de soție.

Mai mult, fiica lui Pavel Stratan spune că îşi doreşte foarte tare şi un copil, însă consideră că nu este încă momentul, deoarece vor să se mai bucure de viaţă. Chiar dacă cei doi au discutat foarte mult despre acest pas, în prezent, altele sunt prioritățile lor.

„Nu sunt însărcinată. Țin să precizez asta. Vreau să mai copilărim, însă va veni și vremea unui copil. Ne dorim foarte mult asta”, a declarat Cleopatra Stratan.

De partea cealaltă, și Edward Sanda se vede părinte în viitor, însă este conștient că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Cu toate acestea, soțul Cleopatrei a mărturisit că îşi doreşte foarte tare să aibă o fetiță.

„Mi-ar plăcea să fie fetiță. Numele nu vi-l voi spune, rămâne încă secret”, a declarat Edward Sanda.

Cum decurge căsnicia Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda
Cleopatra și Edward au avut o relație fericită care a evoluat într-o nuntă, chiar dacă cei doi sunt încă foarte tineri și au 19 și, respectiv, 24 de ani. Cei doi artiști au mărturisit de mai multe ori că se iubesc foarte tare iar lucrurile le-au ieșit fix așa cum și-au dorit. Acum, fiica celebrului Pavel Stratan a dezvăluit cum este relaţia sa cu Edward Sanda.

„Legat de cucerire, mai bine îl întrebați pe Edward, el știe cel mai bine ce l-a atras la mine. Totuși nu am avut ca scop să îl cuceresc într-un fel anume, am fost doar eu însămi! Nu am fost niciodată geloasă pe Edward și cu atât mai puțin să mă gândesc cum să îl țin departe de tentații. Atâta timp cât există respect, iubire și încredere reciprocă, dispar aceste dubii.

A iubi un om din tot sufletul nu este un truc într-o relație de lungă durată. Ne cunoaștem atât de bine încât, uneori, nu trebuie să vorbim pentru a ne înțelege. Edward este omul pe care îl simt de la kilometri și cu ochii închiși. Și nu, n-avem nevoie de teste de relație ca să ne descoperim unul pe celălalt”, a spus Cleopatra Stratan.