Fratele Mădălinei Manole, mesaj emoționant. Ti se face pielea de gaina!

Fratele Mădălinei Manole Îi duce dorul lui Petru Jr, fiul răposatei artiste. Acesta este ținut la distanță de către fostul său cumnat, desi are numai intenții bune asupra micuțului. La împlinirea frumoasei vârste de 13 ani, Marian Manole are un mesaj emoționant pentru nepotul său.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume!La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, îI transmite Marian Manole lui Petru Jr, potrivit „okmagazine.ro”.

Marian Manole: „ Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat”
Fratele Mădălinei și fostul său cumnat duc lupte grele de la moartea artistei, dar de dragul familiei, fratele său s-a dus în vizită pentru a se împăca. Acesta a fost refuzat vehement:

„Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei! Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Marian, fratele răposatei artiste povestea anul trecut că nu a reușit nici până acum să-și vadă nepotul, deoarece nu este lăsat de tatăl micuțului și că nu I se pare normal ca micuții lui să nu-și întâlnească vărul. Acesta a punctat că într-o zi îi va trimite direct la ușa fostului partener de viață a cântăreței pentru a face cunoștință cu Petru Jr:

„Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru Jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”

În final, mi-a spus, că atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică, cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinții mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristețea asta!

N-au putut să-și vadă nepotul! Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poți să-l mai tii ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să-mi las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-și cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibă motive!”, povestea, anul trecut, Marian Manole.