Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, s-au împăcat?! Detaliul care dovedește că sunt din nou împreună

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, au intrat în atenția tuturor, asta după frumoasa brunetă a mărturisit că va divorța de partenerul ei de viață după ce l-a acuzat că ar fi fost violent. Ei bine, lucrurile s-au schimbat și au apărut mai multe indicii și detalii care ne duc cu gândul că ea și soțul ei s-ar fi împăcat.

Încurcate sunt căile iubirii și chiar imprevizibile uneori! În urmă cu câteva zile, Brigitte Pastramă a mărturisit în nenumărate rânduri că va divorța de soțul ei și că nu ar mai avea ce să caute în casa ei, asta după ce afaceristul ar fi fost acuzat de violență.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Ei bine, da. Cei doi îți fanii la curent cu toate momentele din viața lor, iar de această dată aceștia au postat din același loc pe rețelele de socializare, ceea ce ne duce cu gândul că aceștia s-au împăcat.

Mai mult decât atât, Brigitte Pastramă a postat aseară pe rețelele de socializare o secvență dintr-un film, iar la scurt timp și soțul ei, Florin Pastramă a postat același story, din același loc, pe Instagram. Deși Brigitte a fost cea a mărturisit că nu-și va mai ierta soțul, se pare că lucrurile stau altfel de data aceasta.

Cei doi nu se urmăresc pe rețelele de socializare
Brigitte și soțul ei nu se urmăresc pe rețelele de socializare, iar asta ne dă de bănuit că relația lor nu este chiar atât de perfectă. De asemenea, pozele romantice împreună încă se mai află pe conturile de socializare a celor doi.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor rămâne împreună sau dacă vor ajunge la notar pentru a depune actele de divorț. Frumoasa brunetă și afaceristul sunt căsătoriți de aproape trei ani.