Alex Delea s-a „combinat” cu colega lui de la Survivor România? Fanii emisiunii au luat-o „razna” când i-au văzut

S-ar părea că Alex Delea ar avea o relație cu fosta colegă de la Survivor, Alexandra Duli, de care era foarte apropiat și pe parcursul competiției. Cei doi s-au pozat recent în ipostaze tandre, la o terasă, iar fanii au intrat la bănuieli. De fapt, zvonuri că între ei ar fi fost ceva au existat de acum mai bine de trei luni, pe când erau la Survivor.

Câștigătorul Survivor România 2022, Alexandru Delea, este bănuit că ar forma un cuplu cu Alexandra Duli. Recent, cei doi au apărut în ipostaze apropiate. Mai precis, anumite fotografii i-au dat de gol pe foștii coechipieri.

Fosta Războinică de la Survivor, Alexandra Duli, și-a surprins fanii, după ce ea a postat trei fotografii cu Alex Delea, câștigătorul emisiunii de pe Pro TV din acest an. Cei doi foști concurenți ai show-ului erau foarte apropiați unul de celălalt și imediat au apărut și comentariile.

Alex Delea, într-o relație cu Alexandra Duli
Recent, Alex Delea, Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan și Alexandra Duli au ieșit la o cafenea din zona Piața Unirii. Iar ca un adevărat gentleman, câștigătorul marelui premiu Survivor le-a adus fetelor și câte un trandafir. Singura care a postat mai multe fotografii cu Delea a fost Alexandra Duli. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar comentariile amuzante lăsate de foștii Războinici i-au derutat și mai mult pe internauți.

“Casă de piatră!”, a scris Elena Matei la postare, în timp ce Oana Ciocan le-a transmis: “Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”. Și fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat la postare: “Mamă, ce frumoși sunteți voi!”.

Fanii au fost încântați peste măsură la gândul că cei doi ar putea forma un cuplu: „Doi frumoși!”, „Cei mai frumoși! Pentru voi m-am uitat la Survivor!” „Eu cred că vă potriviți! Nu știu dacă sunteți împreună, dar vă stă bine!”, “Măi nebunilor, e ceea ce pare?”, “Sunteți minunați împreună!”, “Bravo, eram sigur că vă combinați!”, “Doamne ajută să rămâneți împreună tot restul vieții”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Survivor.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a spus până acum dacă sunt împreună cu adevărat sau nu. Rămâne de văzut acest lucru. La momentul actual putem doar bănui că ar fi iubiți.

Ce s-a întâmplat între ei la Survivor
Dincolo de meseria sa de barman, Alex este un împătimit al sportului. Corpul său bine lucrat la sala de fitness este dovada că e foarte atent la felul în care arată și că întotdeauna a fost preocupat să facă mișcare. Și poate din acest motiv are și succes la femei. Prezența sa în competiție a atras atenția de la bun început, pentru felul exuberant în care își manifestă părerile, dar și hazul pe care îl afișează.

Acesta a fost implicat și într-un triunghi amoros, iar detaliile despre apropierea sa față de Alexandra Duli au fost oferite publicului larg de Ana Dobrovie.

„Lui Duli i-ar place de mine. Și am dormit și noi o noapte afară. Dormisem că eu eram rupt de somn. M-am pus și era și ea și am zis: «Hai, vino, aici. Și am luat-o în brațe, că, na, e frig». După aceea au apărut niște glume cu Ionuț. Hi-hi, ha-ha, că s-a dus o dată pe plajă Ionuț, s-a dus și Alexandra. Ana a aruncat o scânteie în fân. A zis că tu vrei să stai cu Delea, dar, de fapt, îți place de Ionuț”, povestea la acea vreme Alex Delea.

sursa: bzi.ro