La 17 ani, Anna Lesko și-a făcut bagajele și s-a mutat cu Irinel Columbeanu la Izvorani. Ce reacție a avut mama artistei când a văzut cu cine pleacă fata ei în lume. Cu ochii în lacrimi, i-a spus…

Irinel Columbeanu s-a remarcat mereu pentru femeile deosebit de frumoase pe care le-a avut la brațul său, fiind un bărbat a cărui viață privată a reprezentat mereu un subiect de interes pentru publicul din țara noastră. Omul de afaceri a oferit recent detalii neștiute despre relația sa cu Anna Lesko, care s-a sfârșit acum aproape 20 de ani.

Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe minunata Anna Lesko pe când aceasta avea doar 17 ani. A fost atras de frumusețea sa, dar și de misterul pe care reușea să-l emane în jurul său. Cei doi s-au cunoscut la Mamaia, iar omul de afaceri a fost imediat fermecat de tânăra pe care o avea în fața sa. A reușit în cele din urmă să-i intre în grații, cu toate că între ei exista o mare barieră: nu vorbeau aceeași limbă.

Anna se afla în acel moment într-o călătorie alături de trupa sa de dans la Constanța, dar Irinel Columbeanu a făcut tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în compania sa. Asta a implicat și numeroase drumuri de la București la Constanța, un efort care în cele din urmă a avut rezultatul dorit.

După ce i-a câștigat încrederea, Anna Lesko i-a dezvăluit noului său partener planurile sale de viitor. Voia să-și urmeze pasiunile, să se înscrie la facultate, iar el era gata să o susțină în totalitate. Așa au decis să se mute împreună și să-și înceapă relația, care avea să dureze mai bine de 8 ani din acel moment.

Ce reacție au avut părinții Annei Lesko când l-au cunoscut pe Irinel Columbeanu.„Remarcase diferența de vârstă..”

Curajoasă, tânăra artistă a mers acasă la mama ei și a informat-o că urmează să înceapă o nouă viață alături de Irinel Columbeanu. Reacția femeii a fost una neașteptată, dar nu s-a împotrivit dorinței fiicei sale. Când i-a urmărit plecând de pe balcon pe cei doi îndrăgostiți, omul de afaceri a remarcat însă un detaliu care i-a rămas întipărit în minte chiar și acum: mama Annei plângea, probabil din cauza diferenței mare de vârstă dintre ei.

„La finalul verii, Irinel Columbeanu a întrebat-o pe Anna Lesko ce planuri de viitor are. Ea i-a spus că vrea să meargă la facultate. A fost de acord să se mute cu el, dar l-a rugat să o lase să își ia lucrurile din apartamentul în care stătea. Aici, a avut loc prima întâlnire dintre Irinel și mama ei, care nu a fost una tocmai bună. Femeii nu i-a căzut bine faptul că acesta era mai bătrân decât fiica ei: «Ili parcă mașina, ca să o aștepte la ieșirea din bloc și, după ce fata coborî, observă o femeie la balcon care îi făcea cu mâna Anei. Când îl văzu pe Ili, izbucni în plâns. Era mama ei și, pesemne, remarcase diferența de vârstă.», a relatat Irinel Columbeanu în cartea sa.