Mulți au rămas fără cuvinte când au văzut în ce palat locuiește Raluca Bădulescu, imaginile cu interiorul casei sunt publice

Îndrăgita jurată de la „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, are o casă luxoasă, amenajată cu mult bun gust și care se distinge prin finisaje. Recent, au apărut imagini din interiorul vilei vedetei de la Kanal D, iar fanii au rămas surprinși plăcut de ceea ce au văzut. Și cum recent s-a aflat că Raluca Bădulescu divorțează, multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu locuința celor doi.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au format un cuplu apreciat de publicul larg, fiind un exemplu pentru toți îndrăgostiții. Vestea despărțirii lor a fost ca un șoc pentru toți admiratorii lor, deoarece nimeni nu se aștepta la una ca asta. Cei doi au decis să se despartă de comun acord și să să urmeze căi separate în viață. Cu toate acestea, se pare că jurata de la „Bravo, ai stil!” și încă soțul ei au discutat deja despre „împărțeala” de după despărțire.

Raluca Bădulescu va rămâne cu frumoasa casă după divorț
Vedeta de la Kanal D și Florin Stamin divorțează pe cale amiabilă, după ce amândoi au ajuns la concluzia că pot fi fericiți și separați. Recent, jurata emisiunii de fashion chiar a glumit recent pe seama despărțirii lor, sugerând că i-ar fi făcut capul calendar bărbatului în cei 12 ani de mariaj. În ceea ce privește casa celor doi, s-a stabilit cui va rămâne.

Locuința în care stă și acum Raluca Bădulescu a fost decorată după gusturile vedetei de la Kanal D. Interiorul casei este unul cu adevărat spectaculos, având în vedere că seamănă mai mult cu un palat. Raluca va rămâne în somptumoasa vilă și după divorț, după ce ar fi ajuns la o înțelegere cu încă soțul ei, Florin Stamin. Așadar, Florin ar fi hotărât să îi lase Ralucăi Bădulescu locuința în care au trăit împreună ani buni, ca soț-soție.

Chiar edacă nu a dat detalii cu privire la înțelegerea făcută cu Florin Stamin, e posibil ca Raluca Bădulescu să discute public despre acest subiect în viitoarea ei apariție. Iar aceasta va avea loc în emisiunea „Fiță cu Adiță”, cu care ar fi semnat o exclusivitate despre divorț. Prin gestul lui, Florin Stamin confirmă astfel spusele vedetei, potrivit cărora aceștia au rămas în relații foarte bune și după despărțire.

Vedeta Kanal D mai are o casă de vacanță, în Turcia
De curând, mai multe imagini cu locuința Ralucăi Bădulescu au fost prezentate public în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”. În cadrul show-ului, vedeta le-a arătat telespectatorilor, printre altele, sutele de perechi de pantofi pe care le colecționează. De asemenea, ea are și o mulțime de sfeșnice.

Cu toate acestea, Raluca Bădulescu mai are o casă, la fel de spectaculoasă, în Turcia. Și locuința de vacanță a fost decorată după gusturile ei, cu diverse obiecte extravagante. Însă, în privința vilei din Turcia, Raluca nu a făcut nicio precizare în sensul unei împărțiri cu Florin Stamin. Mia mult, Raluca Bădulescu a vorbit despre divorțul de soțul ei, Florin Stamin, în podcastul lui Gojira. Vedeta a mărturisit atunci că e foarte împăcată cu hotărârea pe care a luat-o și că e de părere că poate fi fericită și ca femeie divorțată.

„Pe soțul meu pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui. Eu am viața mea”, a mai spus Raluca Bădulescu.