Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova: ”A ajuns batjocura tuturor

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Le-a mulțumit jucătorilor pentru experiența de care a avut parte și le-a urat mult succes în continuare. Anamaria Prodan, încă soția sa, a transmis un mesaj destul de dur după ce a aflat că fostul ei partener de viață nu mai este antrenor.

Este liber de contract! Laurențiu Reghecampf, căci despre el este vorba, nu mai este antrenorul echipei Universitatea Craiova. Anamaria Prodan a făcut și primele declarații, la scurt timp după anunțul oficial.

Universitatea Craiova a anunțat faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează chiar seara trecută, pe rețelele de socializare. Anamaria Prodan a avut și o primă reacție, după ce a aflat că soțul ei nu mai are loc de muncă.

Sexy impresara a dat de înțeles că Laurențiu Reghecampf se află într-o situație limită și l-a sfătuit să își găsească cât se poate de repede un nou loc de muncă, o echipă la care să antreneze, pentru a ieși din acest eșec.

Cât timp Laurențiu Reghecampf a fost antrenor, Universitatea Craiova a înregistrat 25 de victorii și 12 înfrângeri. Anamaria Prodan a declarat că soțul ei se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf
Mai mult decât atât, sexy impresara a mărturisit că se roagă ca Laurențiu Reghecampf să nu stea prea mult pe tușă și să devină curând antrenorul altei echipe. Anamaria Prodan a adus în discuție și infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf.

”Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Anamaria Prodan a mai mărturisit că sunt foarte mulți ani de când Laurențiu Reghecampf nu a mai avut nicio performanță.