Imagini virale, surprinse pe plajele din Ucraina. Cum se pozează femeile

Rusia a lansat un atac la scară largă din mai multe direcții asupra Ucrainei pe 24 februarie 2022. Autoritățile competente le-au recomandat cetățenilor să se adăpostească, însă ucrainencele au dat uitării răz.boiul și au ieșit să se relaxeze și să se pozeze în ipostaze in.cendiare pe plajă.

Imagini la care nimeni nu s-ar fi așteptat au fost surprinse pe plajele din Ucraina. Ucrainencele se bucură de soare, de mare și de nisipul fin, ca și cum țara lor nu ar fi ata.cată în continuare de Rusia.

Femeile au fost surprinse pe plajă, în timp ce se pozau provocator. Ba mai mult, una dintre ele a fost surprinsă în timp ce dansează cât se poate de se.xy, iar o altă femeie o pozează. S-au organizat ”ședințe foto” de amploare pe plajele din Ucraina.

Se pare că ucrainencele nu mai țin cont de avertismentul dur al autorităților sau de faptul că Ucraina este atacată în continuare de armata rusă, condusă de președintele Vladimir Putin, așa că se distrează pe cinste pe plajă.

„Războ.iul ca răz.boiul, dar ședințele foto nu lipsesc din program! O zi obișnuită de plajă la Odesa”, este mesajul transmis pe Twitter de persoana care a surprins imaginile catalogate de unii revoltătoare.

Invazia a început în dimineața zilei de 24 februarie, când Putin a anunțat o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea” Ucrainei. Câteva minute mai târziu, rachetele au lovit în toată Ucraina, inclusiv în capitala Kiev, urmate la scurt timp de o mare invazie.

Conform autorităților, de la izbucnirea răz.boiului în Ucraina, cel puțin 4.031 de persoane au fost uci.se, inclusiv aproape 200 de copii. Așadar, peste 4.000 de civili au fost u.ciși în Ucraina, deși numărul real este probabil mult mai mare.

Peste 7,4 milioane de refugiați au părăsit Ucraina de atunci, în timp ce aproximativ 8 milioane de persoane au fost strămutate în țară. Aproximativ un sfert din populația totală a țării și-a părăsit casele.