Bianca Drăgușanu, din nou pe mâinile medicilor esteticieni. Ce intervenții și-a făcut de data aceasta

Bianca Drăgușanu face ce face și atrage toate privirile! Diva sexy este foarte atentă la imaginea ei, astfel că nu a ezitat și a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni pentru câteva schimbări faciale. Iată la ce intervenții a apelat vedeta de data aceasta, dar și ce vrea să își facă în viitor!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu își permite orice și nu ezită absolut deloc când vine vorba de propria persoană, indiferent despre câți bani trebuie să scoată din buzunar.

Ei bine, operațiile estetice nu sunt deloc un subiect tabu când vine vorba de Bianca Drăgușanu, astfel că nu este mirare că recent a apelat din nou la ajutorul medicului ei estetician. Vedeta și-a topit acidul din buze în urmă cu câteva luni, iar de atunci, lunar merge în cabinetul estetic pentru a-și reinjecta acidul, însă într-o altă formă.

Vedeta nu mai vrea să aibă buzele atât de late cum le avea înainte, ci din contră, acum vreau un aspect natural, fiind doar voluminoase, însă după forma pe care o avea înainte de asemenea intervenții.

Ce schumbări vrea să mai facă vedeta la nivel facial
Asta nu este tot! Într-adevăr, Bianca Drăgușanu a deschis prima dată subiectul despre buze, asta fiind prima procedură din cadrul întâlnirii recente cu medicul estetician, însă diva sexy nu se oprește aici.

Fiindcă vine vara și trebuie să arate impecabil, Bianca Drăgușanu vrea să își ascundă și estompeze ridurile cu ajutorul botoxului, iar de asemenea se gândește să își injeceteze cât mai curând și pomeții pentru a fi mai evidențiați.

Ce-i drept, Bianca Drăgușanu știe ca la carte procedurile, astfel că după injectarea pomeților vrea să își accentueze și mandibula, fiind un pas imporant după accentuarea pomeților.

„Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos. Trebuie să imi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu vreau să am riduri. (…) Îmi doresc mult să îmi fac și pomeții, vreau să fie mai evidenți. De asemenea, vreau să îmi fac și mandibula, să o accentuez, fiindcă este posibil după pomeți. „, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.