Delia Matache, simptome neașteptate: „Mi-e greață, mi-e rău”. Să fie oare vorba despre o sarcină?

Delia Matache și-a șocat marea comunitate de care se bucură în mediul online, asta după ce a povestit că se confruntă cu o serie de simptome neașteptate. Nu a trecut mult timp după ce a făcut aceste dezvăluiri că deja întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă nu cumva artista ar putea fi însărcinată!

Delia Matache este foarte activă în mediul online, astfel că nu este zi în care să nu împărtășească că fanii ei diferite momente din viața sa privată, indiferent că vorbim despre cele frumoase sau unele mai puțin plăcute.

Nu o dată ci de mai multe ori s-a zvonit că Delia Matache ar fi însărcinată, asta bineînțeles pe urm unor glume sau declarații făcut, însă asă astăzi, cea care dă de bănuit acest lucru este chiar artista.

Recent, Delia Matache s-a afișat pe Instagram-ul personal, în fața tuturor, în timp ce afirma că-i este greață, are o stare de rău, dar și somnolență, astfel că cei care o urmăresc și îndrăgesc au sărit imediat și au spus că simptomele sunt printre cele mai dese întâlnite la graviduțe.

Este însărcinată artista?!
Delia Matache nu a adus în discuție vreo sarcină, ci a dus problemele și simptomele cu care se confruntă ca fiind urmări a unui set de analize pe care l-a făcut de dimineață, argumentând că nu cunoaște un alt motiv pentru care are o astfel de stare greu de înțeles.

„Mi-e greață, mi-e somn, mi-e greață. Am fost dimineață la niște analize de sânge, cred că de asta mi-e greață. Nu știu alt motiv pentru care să-mi fie greață. Nu mi-e bine, nu mă simt bine. Nu mi-e bine deloc.”, a spus Delia Matache pe Instagram-ul personal.

Bineînțeles, încă nu știm cu certitudine dacă este vorba despre o sarcină ascunsă sau dacă simptomele sunt într-adevăr de la analizele făcute dimineață, însă cert este că numeroși fani ai artistei sunt curioși ce se întâmplă cu ea în aceste momente.