Bia Khalifa, abordată de Connect-R în timp ce avea relație?! Declarațiile blondinei la Antena Stars: ”A fost foarte abuziv”

Bia Khalifa a surprins pe toată lumea, asta după ce blondină a mărturisit la Antena Stars că artistul ar fi abordat-o, iar iubitul ei a fost cel care a devenit gelos. Astfel, bomba sexy a dat cărțile pe față și a recunoscut care este legătura dintre ei.

Bia Khalifa este destul de sinceră atunci când vine vorba de viața ei personală, iar vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată, blondina susține că ar fi fost abordată de Connect-R în timp ce ar fi avut o relație.

Bia Khalifa a mărturisit la Antena Stars că artistul i-ar fi comentat la o poză, iar mai apoi iubitul ei a fost cel care a terorizat-o după cum susține blondina. Bia Khalifa a declarat i s-au adus jigniri grave.

”Da e adevărat, mi-a comentat Connect-R la poză ceva cu “Ce bună ești!”. Nu mai știu dacă pe profilul meu sau pe altul, dar acolo era poza cu mine. De acolo a început o problemă super mare, eu nu mă cunosc cu el și am fost acuzată ca și cum aș avea ceva cu Connect-R.

Tipul asta începuse tipul ăsta ( n.r. fostul iubit) începuse sa ma terorizeze, nici nu mi-am dat seama că sunt cu el împreună și regret toată viața efectiv. Greșeala vieții mele. A comentat și după m-a luat la rost. Eram socata. A fost foarte abuziv, s-a apucat să ma înjure, să-mi spună ca sunt o fata ușoară.”, a declarat Bia Khalifa, în exclusivitate la Antena Stars.