Ramona Bădescu dezvăluie ce relație are acum cu tatăl copilului ei. Vedeta a devenit mamă la 50 de ani

Îndrăgita vedetă Ramona Bădescu a vorbit de curând ce relație are în prezent cu Fabio Cali, tatăl copilului ei, care s-a născut în urmă cu aproape trei ani. Frumoasa actriță nu-și arată deloc vârsta în pofida faptului că are peste 50 de ani. Mai mult, Ramona Bădescu a precizat că ar vrea să devină mamă din nou, dorindu-și și o fetiță.

Viața Ramonei Bădescu s-a schimbat total după ce a devenit mama unui băiețel minunat în toamna anului 2019. De curând, vedeta a făcut mărturisiri inedite din viața personală, lucruri pe care puțină lume le știe. Ramona Bădescu recunoaște că în prezent călătorește foarte mult și se împarte între Italia, de unde este partenerul ei de viață, și România.

Ramona Bădescu se împarte între România și Italia
Ramona Bădescu are o viață și o carieră de invidiat, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Viața ei s-a schimbat de ceva vreme, de când a venit pe lume Ignazio, băiețelul ei minunat. De altfel, vedeta este mereu pe drumuri, între Italia și România, pentru că tatăl copilului ei trăiește în Italia.

Viața i s-a schimbat total, după ce a devenit mama unui băiețel minunat. Vedeta a făcut mărturisiri inedite din viața personală, lucruri pe care puțină lume le știe. Ramona Bădescu călătorește foarte mult, pentru că iubitul ei este italian. Totuși, aceasta susține că nu îi este deloc greu să meargă des în Italia, datorită companiilor aeriene. Totodată, vedeta a precizat că îi este mult mai dificil să ajungă la mama ei, la Craiova. Și aceasta deoarece trebuie să meargă cu trenul, care face patru ore pe drum.

„Eu abia am venit astăzi. Sunt pe drumuri, mă întorc, mă duc. Am venit, stau 3 zile, mă reîntorc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este atât de aproape, o oră și 50 de minute, nu mai sunt probleme. Mai greu este să ajung acasă la mama la Craiova, sunt 4 ore cu trenul”, a povestit Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu, despre ce relație are acum cu tatăl copilului ei
Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, un bărbat de origine italiană. Vedeta are împreună cu acesta un băiețel, pe nume Ignazio. Ramona nu ratează niciun moment, pe care să-l petreacă cu băiatul ei. Cât despre relația cu partenerul ei de viață, se pare că totul merge ca pe roate. Ramona Bădescu a ținut să precizeze că se înțelege foarte bine cu iubitul ei, după ce micuțul lor a venit pe lume.

„E minunat. Ne-am dorit atât de mult un copil încât nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine”, a declarat vedeta, conform ego.ro

Vedeta a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului 2019, la vârsta de 50 de ani. Ramona Bădescu este în culmea fericirii de când a venit pe lume băiatul ei. Aceasta mărturisea, la o emisiune TV, că-și mai dorește și o fetiță.

„Când încep să mă enervez, cânt «iiiiiiii» şi mă liniştesc! E o tehnică bună. Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide. Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă”, a recunoscut Ramona Bădescu, în emisiunea Vorbește Lumea.