Mirela Vaida a rabufnit: „Inchideti-o … pe nebuna asta”

Mirela Vaida a trecut din nou prin momente de spaima, in direct. Vedeta are din nou probleme cu Antoanela, femeia care a atacat-o cu un bolovan pe platoul Acces Direct. Atacatoarea i-a spart parbrizul masinii, chiar in timpul difuzarii emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida se teme pentru siguranta ei si a familiei sale.
Prezentatoarea de la Acces Direct a aflat de la colegii sai ca masina personala i-a fost sparta de atacatoarea care a incercat s-o loveasca in direct, in cadrul talk show-ului, anul trecut. Vedeta nu si-a mai putut pastra calmul si recunoscut ca aceste incidente repetate o fac sa se teama pentru viata ei si a familiei sale.

Cu putin timp in urma, paznicul din cadrul studiourilor de televiziune a vazut-o pe Antoanela in timp ce lovea cu bolovani masina Mirelei Vaida. Barbatul a intervenit si a impiedicat-o pe femeie sa faca si mai multe daune. Politia a venit ceva mai tarziu, dar Antoanela deja disparuse. Mirela Vaida si-a aratat indignarea cu privire la faptul ca autoritatile nu au luat masurile necesare ca femeia sa nu mai umble libera pe strazi.

„Draga stat roman, la cine sa mai fac apel ca o femei bolnava sa fie inchisa?! Inchideti-o dra**lui pe nebuna asta, ca daca ies eu sa-mi fac dreptate, pe mine ma inchideti. (…) Daca mor, o sa faceti ceva? (…) Mi se face greata! Imi este scarba!”, a a spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea trage un puternic semnal de alarma si face un apel disperat pentru siguranta ei si a copiilor sai. Aceasta se teme ca urmatoarea tinta a atacatoarei sa nu fie chiar capul ei.

„Cui sa ma adresez sa pot sa merg in liniste pe strada?! (…) E clar ca amandoua libere nu putem sa fim. Ca un ajunge cu un bolovan in cap si de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar sa merg linistita pe strada cu copiii mei, fara sa-mi iau un bolovan in cap”, a mai spus Mirela Vaida, dupa ce si-a vazut masina distrusa.