La ce liceu învață David Popovici! Detaliul ce i-a luat pe foarte mulți dintre susținători prin surprindere:

În cadrul unui interviu acordat recent, David Popovici a dezvăluit la ce liceu este elev, dar și detalii importante despre școală.

David Popovici a reușit la vârsta de doar 17 ani să câștige nu una, ci două medalii de aur în cadrul competițiilor de la Mondialele de natație de la Budapesta. A fost momentul în care milioane de oameni din întreaga lume și-au îndreptat atenția asupra tânărului care promite să devină un mare campion la înot.

În cadrul unor interviuri pe care le-a acordat, David Popovici a spus la ce liceu este elev, dar și detalii despre școală.

La ce liceu învață David Popovici și dezvăluire neașteptată a făcut sportivul
Țara noastră se mândrește din plin după ce David Popovici a reușit să devină, la doar 17 ani, cel de-al doilea înotător din toate timpurile care câștigă aur la probele de 100 și 200 de metri liber, în cadrul aceleași ediții a Campionatelor Mondiale. Primul sportiv din lume care a reușit o astfel de performanță a fost Jim Montgomery, în anul 1973, la Belgrad.

După performanțele de anul trecut, când a cucerit în Italia titlul european de juniori la 100 metri liber cu un timp ce i-a uimit pe mulți, David Popovici a reușit noi performanțe la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, câștigând medalia de aur atât la 100, cât și la 200 de metri liber.

Prin informațiile pe care le-a oferit presei în cadrul unor interviuri, David Popovici a vorbit despre pasiunile sale, despre cum s-a apucat de înot, cum l-au susținut părinții, ce program drastic a avut în tot acest timp, dar și la ce liceu este elev. Astfel, David Popovici este elev la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București, un liceu unde limba engleză este materie de bază. Acesta lucru s-a văzut inclusiv în lejeritatea sportivului român de-a oferi declarații în limba engleză.

Tânărul a dezvăluit faptul că uneori îi este destul de greu să se împartă între antrenamentele zilnice, care uneori pot fi și două la număr, și liceu. Totuși, seara, atunci când mai are niște timp liber, se ocupă de teme și de învățat. Mai mult decât atât, David Popovici a dezvăluit că a văzut o diferență clară între el, care este la un liceu teoretic, și alți tineri, care sunt la licee sportive și cărora le este mult mai ușor să țină pasul cu orarul și cu cerințele profesorilor. Așadar, deși este un sportiv de performanță, David Popovici nu neglijează deloc școala, lucru ce este remarcabil.