Andreea Mantea vrea să se mute definitiv în Miami, însă este nevoită să revină în România. Care este motivul pentru care nu poate rămâne în America

Andreea Mantea se distrează de minune în vacanță și parcă nu-i surâde deloc ideea să se întoarcă acasă, însă are un motiv bine întemeiat care a determinat-o să-și ia gândul de la o posibilă mutare.

Andreea Mantea se află în Miami de mai bine de o săptămână, însă, în toată această perioadă, vedeta s-a gândit și la o posibilă mutare în state, însă gândul i-a dispărut imediat după ce și-a amintit de un motiv foarte important pentru care trebuie să se întoarcă în România.

Fanii nu se așteptau la o asemenea decizie din partea prezentatoarei TV, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Care este motivul pentru care Andreea Mantea trebuie să se întoarcă în România
Andreea Mantea a plecat în America în urmă cu o săptămână, alături de un brand celebru de make-up, al cărui ambasador este. Zilele petrecute în însoritul Miami i-au dat de gândit prezentatoarei Tv, aceasta ar vrea să se mute în SUA, căci vremea călduroasă, plaja și deschiderea la ocean sunt fix pe placul ei, drept dovadă, în aceste zile, bruneta a stat numai la plajă.

Deși și-ar dori foarte mult să rămână în SUA, Andreea Mantea a dezvăluit, într-o postare pe Instagram, că singurul motiv pentru care se întoarce în România este fiul ei, David.

”Doamne, ce ma mai distrez aici! Daca era si David cu mine nu ma întorceam acasă prea curând!😅😅😅”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” se distrează de minune peste hotare, iar gândul că trebuie să se întoarcă în România o frământă foarte tare. Și-ar fi dorit ca David să fie alături de ea și să-și prelungească vacanța în America.

Imaginile postate de brunetă, alături de mesajul controversat, au stârnit reacțiile fanilor. Aceasta a primit o mulțime de comentarii din parte celor care o urmăresc în mediul online.
”Cea mai frumoasa! 😍❤️/ Distracție plăcută!/ O frumoasă vară să aveți 💐💐💐💐💜💜💜/ Ce frumoasaa esti Andreea 🙈❤️❤️❤️ Dar ce faci esti tot singurica 😭😭😭😭😭😭”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

Internauții se întreabă în continuare dacă vedeta este singură sau în viața ei a apărut un bărbat. Este bine cunoscut faptul că Andreea Mantea își ține viața privată departe de ochii curioșilor.