La doar 15 ani, Irina Columbeanu, fiica lui Irinel și a Monicăi Columbeanu, câștigă mii de euro lunar

La 15 ani, Irina Columbeanu are 15 ani a reușit să câștige deja primii săi bani. Fiica Monicăi Gabor (35 de ani) și a fostului afacerist Irinel Columbeanu (64 de ani) este pasionată de pictură, părinții ei descoperindu-i acest talent pe când avea 5 ani. În urmă cu șapte ani, înainte să plece din țară pentru a locui cu mama sa și iubitul ei Mr. Pink în Statele Unite, Irina a avut primul său vernisaj cu câteva zeci de lucrări.

Acum, fata lui Irinel Columbeanu a reușit să vândă un tablou pictat de ea, peste hotare, cu circa 3.000 de euro. Din spusele tatălui său, aceasta nu este singura lucrare vândută de Irina, dar este cea mai valoroasă de până acum. Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării – a spus Columbeanu, potrivit impact.ro.

Fata Monicăi Gabor este pasionată și de atletism și se antrenează săptămânal pentru a participa la diverse competiții sportive.

A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică.

De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani – a adăugat fostul afacerist. Tânăra are rezultate remarcabile și la școală, în această primăvară ea devenind singura elevă de clasa a IX-a nominalizată în cadrul evenimentului Tânărul Anului 2022 la BGCM (Boys & Girls Club Malibu).

Pe lângă numeroasele sale activități extra curriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor – au relatat jurnaliștii de la Malibu Times, în urmă cu câteva luni, potrivit Pro TV.

Sursa: unica.ro