Cătălin Botezatu, primele declarații despre femeia alături de care a fost surprins la Monaco: „E o adevărată doamnă”

Cătălin Botezatu a oferit primele declarații despre femeia alături de care a fost surprină la Monaco. Celebrul designer s-a disrtat pe cinste la evenimentul unde au participat chiar și prințese, mai ales pentru că a fost organizat pentru Prințul Albert de Monaco.

Cătălin Botezatu știe să se distreze, iar bineînțeles că are mare grijă să fie înconjurat de persoane celebre tot timpul, mai ales atunci când vine vorba de evenimente. Ce a mărturisit cunoscutul designer despre femeia alături de care a fost surprins în Monaco, la petrecerea sub înaltul patronaj al Prințului Albert de Monaco.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că femeia misterioasă alături de care a fost surprins este Constance, o bună prietenă, nu o iubită, așa cum se gândeau fanii când au văzut imaginile. Cu atât mai mult, celebrul designer nu are decât cuvinte de laudă la adresa acesteia, căreia îi spune „Contesa mea”.

„M-am simțit ca de obicei bine! Spun asta, deoarece am mai fost la un astfel de bal, cu un an în urmă, organizat de aceași doamnă. Este vorba despre o celebritate în domeniu, Delia Grace Noble. (…) Este vorba despre Constance, o bună prietenă de-ale mele, cum îi spun eu „Contesa mea”, este o adevărată doamnă, o adevărată celebritate”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu a mărturisit despre Constance, frumoasa lui prietenă, că este o adevărată personalitate, care deține o foarte mare putere din toate punctele de vedete. Deși abia acum s-a aflat, celebrul designer are o relație de prietenie cu femeia respectivă de aproape doi ani.

„A fost și este o adevărată personalitate, cu foarte multă putere din toate punctele de vedere. Este extrem de elevată, extrem de distinsă, pe care o cunosc de aproape doi ani, dar nu am făcut un can-can din asta”, a adăugat celebrul designer.

Deși fanii se gândeau că, în cele din urmă, cineva a reușit să-i cucerească inima, Cătălin Botezatu a făcut lumină în acest caz.