Tatăl Roxanei Donisan, distrus de durere: ”Am zis că pic de pe scaun”

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre moar.tea Roxanei Donisan, femeia care a fost uci.să de un rechin în vacanța din Egipt. Familia acesteia a aflat de ceea ce s-a întâmplat de la televizor, iar tatăl femeii spune că mama ei a avut o presimțire.

La doar 40 de ani, viața Roxanei Donisan, o suceveancă ce lucra la Direcția de Finanțe, s-a sfârșit brusc, asta după ce a mers în vacanță în Egipt. Femeia a fost omo.râtă de către un rechin în timp ce se afla în mare.

Părinții femeii au aflat de incident chiar de la televizor. Tatăl acesteia a vorbit pentru observatornews.ro de faptul că știa că fata sa se află în Egipt, în vacanță, iar la un moment dat la televizor a apărut o știre cum că o română a fost u.cisă de un rechin.

Bărbatul a mărturisit că atunci nu și-a făcut nicio grijă, însă susține că soția sa a avut o presimțire că ar fi vorba chiar despre fata lor. La scurt timp s-au trezit cu poliția la ușă care le-a luat declarații, iar ulterior s-a confirmat faptul că într-adevăr victima ce fusese anunțată la știri era chiar Roxana Donisan, femaia de 40 de ani.

”Am văzut la televizor că o româncă a fost ata.cată de un rechin. După două ore am aflat că românca avea 40 de ani, după care a venit poliția să ne ia datele persoanale, probabil să ne înștințeze, ori lucrul acesta a pus ștampila pe informația dată la televizor că e vorba de fata noastră. Certificarea informației a fost în momentul în care consulul Alin Gabriel a luat legătura cu noi și ne-a spus că e vorba de fata noastră și că e la spital, dar nu mai e în viață”, a spus tatăl Roxanei Donisan.

În momentul în care a fost sunat de către consul cu privire la moar.tea fetei sale, tatăl româncei susține că aproape să i se facă rău, căci nu se aștepta și a sperat până în ultima clipă că nu e vorba despre chiar fiica lui.

Acum familia se pregătește ca trupul fără viață al Roxanei Donisan să fie transportat în țară și să o înmormânte.ze pe femeie. Bărbatului și mama femeii sunt șocați de moar.tea violen.tă pe care aceasta a avut-o.

În ceea ce privește viața personală a Roxanei Donisan, tatăl ei a mai povestit că aceasta nu era căsătorită și nu avea copii, iar pentru femeia a fost mereu o mare durere că nu și-a găsit jumătatea.

”Am zis că pic de pe scaun, eram la masă și vorbeam la telefon. Îmi notasem toate telefoane care trebuiau și care le aveam până la ora aia și soția mi-a zis că a avut o presimțire rea încă de când a văzut prima informația pe TV”, a mai zis tatăl femeii.