Drama femeii care trăieşte cu o şopârlă în burtă: „Doctorii m-au trimis la psihiatru”

Mariana Belciugan, o femeie de 54 de ani, susţine sus şi tare că în burta ei s-ar fi adăpostit o şopârlă. Cu lacrimi în ochi, sufocată de disperare şi de teamă, femeia imploră să fie ajutată să-şi scoată vietatea din corp.

Femeia vrea să fie, din nou, o femeie normală, aşa cum era acum şase ani, până să înceapă cel mai mare coşmar din viaţa ei! Un vis urât care-i bântuie zilele.

„E de aici, aici. De multe ori ştiţi cum împunge? Împunge cum împung viţeii la ţâţă. Deci cam 20 de cm ar avea. Cam aşa. Ar putea să fie şi mai mic, dar eu aşa îl simt. Medicii îmi spun că nu am nimic, aşa, dar în burta mea e ceva care mişcă.”, a spus Mariana, la „Acces Direct”.

Cât despre felul în care vietatea a ajuns în burta femeii, Mariana are şi o explicaţie.

„Într-o seară, locuind la parter, în camera mea au intrat trei şopârle micuţe. Pielea lor aproape că era incoloră. Era un pic maroniu deschis, deschis şi aveau pete de-a lungul şirii spinării, de culoare mai închisă, maroniu închis. Eu având probleme cu sinusurile, am dormit cu gura căscată. Toți medicii m-au trimis la psihiatru, au zis că nu există așa ceva.”, a mai spus Mariana, la „Acces Direct”.

„Colonoscopia vede tot se vede și o virgulă. Sunt foarte în temă cu treaba asta, endoscopia vede tot. De ce credeți că vă spune cineva că nu e adevărat? Eu când am auzit, am crezut că e vorba de o alcoolică de pe stradă, dar dumneavoastră sunteți o doamnă respesctabilă, nu știu care e problema. În istoria medicinei nu există așa ceva. Niciodată nu a demonstrat nimeni. De ce credeți că atâta amar de doctori ar fi negat, dacă era.”, a spus Monica Pop, la „Acces Direct”.