Florin Pastrama, primele declaratii despre divortul de Brigitte: „Tot ce spune Brigitte e…”

Cuplul format din Brigitte si Florin Pastrama va deveni doar o amintire! Bruneta a anuntat oficial ca divorteaza de partenerul ei de viata, asadar mariajul celor doi a ajuns la final. Brigitte Sfat ar fi fost lovita de catre sotul ei, acesta fiind si motivul principal al separarii lor.

Florin Pastrama face primele declaratii.
„Eu unul merg pe credinta in Dumnezeu! Nu vreau sa vorbesc acum de Brigitte! Sa vorbeasca ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevarat, da?! Dupa ce se mai calmeaza lucrurile atunci o sa vorbesc si eu! Va multumesc!”, a declarat Florin Pastrama, pentru Click!, refuzand sa divulge, deocamdata, alte detalii despre despatirea cu scandal de Brigitte.

Brigitte a motivat divortul prin faptul ca ar fi fost trasa intr-o mocirla de actualul partener.
Potrivit Click, la doua zile insa, Brigitte era agresata in plina strada. Afaceristul a avut atunci o cadere nervoasa si a amenintat-o in vazul lumii pe sotia lui. Problemele au avut loc in cartierul Floreasca, iar locatarii din zona au anuntat imediat politia.

Brigitte Sfat a specificat ca ea si Florin Pastrama vor divorta la notar.
„Am trait trei ani de zile in mocirla, o sa divortam la notar, nu avem de impartit, m-am saturat sa traiesc in scandaluri care mi-au afectat imaginea publica”, a spus Brigitte Sfat, pentru Click.ro.